Bodo de la Proconsul şi Diana Matei susţin tinerele talente în muzică

CLIIMA20140529_0054_1.jpg

Dina Matei şi Bodo
Citeste tot despre: 

Seara trecută, Diana Matei, trupa Proconsul şi The Rockafellas au susţinut un concert caritabil pentru elevii de la Şcoala Româno Finlandeză, spectacol ce avea ca scop strângerea de fonduri pentru un laborator muzical

Reprezentaţia a fost una de succes, iar Diana Matei a ţinut chiar să laude această initiativa. "Am răspuns afirmativ propunerii reprezentanţilor Şcolii Româno-Finlandeze de a susţine un recital în cadrul acestui eveniment deosebit. Odată cu acest spectacol organizatorii şi-au dorit să ofere elevilor o experienţă inedită, de a urca pe scenă alături de artişti cunoscuţi. Copiii au aflat ce înseamnă cu adevarat organizarea unui concert atât tehnic, de la amplasarea scenei, cât şi emoţional, de la fiorii dinaintea recitalului, până la aplauzele de final", a spus Diana Matei.


"M-am bucurat că am urcat pe aceeaşi scenă cu Proconsul, mai ales că, atât eu cât şi Bodo, suntem susţinători ai tinerilor talentaţi. Ca şi muzicieni de carieră, care au trecut la randu-le prin anumite etape, considerăm că avem o datorie morală să încurajăm copiii talentaţi şi să le arătăm prin exemplul propriu cum trebuie să se prezinte un artist în faţa publicului. Am interacţionat cu tinerii care au urcat pe scenă seara trecută, le-am dat sfaturi şi ne-am bucurat de reacţia publicului faţă de reprezentaţia noastră", a mai spus solista.


Loading...