AUDIO Un solist a primit cadou o piesă de ziua sa de 1 Decembrie

pitlefer.jpg

Pitt Lefer a primit o piesă de ziua lui
Pitt Lefer a primit o piesă de ziua lui

Născut pe 1 Decembrie, Pitt Leffer şi-a făcut anul acesta cel mai frumos cadou: a primit o nouă piesă care se numeşte “Loving You”! Pitt a ales ca la nici 24 de ore de la ziua lui de naştere, să împartă cadoul cu publicul său, lansându-şi piesa la o zi după ziua lui.

Pitt Leffer dădea lovitura în urmă cu un an de zile pe piaţa muzicală românească cu piesa “No Lies”.  La doar două săptămâni de la lansare, melodia era deja prezentă în topurile muzicale, dar şi în cele mai importante emisiuni ale posturilor de radio. După acest success solistul lansa, în vara acestui an, “Yalmala”, piesă care a avut numeroşii fani. Cele două piese au fost licenţiate în Germania, Franţa, Italia, Olanda, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii, în prezent, putând fi auzita în cluburile, cât şi în mall-urile din Dubai.

 

Cea mai nouă piesă semnată de Pitt Leffer este “Loving You” şi a fost compusă şi produsă de Dorian Oswin în studiourile Mango Records. “Noua mea piesă e una sensibilă, de dragoste, în care mă regăsesc în totalitate. Mi-am dorit foarte tare să o lansez în preajma zilei mele de naştere, pentru că reprezintă cel mai frumos cadou pe care-l pot primi.

Mihai Gruia şi Dorian Oswin au ţinut cont de asta şi uite că, după ce am petrecut ziua mea, dar şi de ziua României, acum am un nou motiv de sărbătoare!” ne-a spus Pitt Leffer.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1