AUDIO Mellina şi-a depăşit recordul! 2 milioane de oameni o ascultă

melina.jpg

Mellina
Mellina
Citeste tot despre: 

Mellina, noua revelaţie a muzicii româneşti, are motive de bucurie. Prima ei piesă lansată alături de Vescan la Mango Records şi Music Expert Company, “Poză de album” a ajuns deja hit.

La doar două săptămânii de la lansare, melodia Mellinei a depăşit deja peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube. Este una din cele mai rapide ascensiuni de acest tip a unei piese româneşti. “Sunt foarte fericită şi mă bucur enorm că piesa “Poza de album” în colaborare cu Vescan a prins atât de bine la public, deşi e o piesa cu un mesaj trist. Dovadă stau şi cele peste 1 milion de vizualizari de pe Youtube, acumulate doar într-o săptămână de la lansare, lucru care mă face să cred şi mai departe în visele mele şi să lansez piese din ce în ce mai bune şi frumoase. Mulţumesc celor de la Mango Records şi Music Expert Company pentru susţinere şi împreună pregătim muuulte surprize plăcute!”, ne-a declarat Mellina.

mellinavescan.jpg

Mellina şi Vescan
Mellina şi Vescan

Mai mult de atât, piesa a intrat din prima zi pe radiouri şi a devenit numarul 1 în topul ListenOnRepeat (topul celor mai ascultate 10 piese pe repeat din România).

Piesa a fost produsă în studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat şi alte piese de succes, printre care se numară şi “No Lies” (Pitt Leffer), iar în calitate de coautor, Dorian are în portofoliul sau super hituri precum “My Passion” (Akcent), “Love in Brasil” (Andreea Banica) sau “I’m Sorry” (Akcent).

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1