3 idei de petrecere a timpului liber

Îţi propunem trei idei pentru a petrece timpul liber.

Inna cântă într-un club din Ploieşti

După ce a cucerit cluburile din Europa şi din Orientul Mijlociu cu hit-urile ei, Inna este hotărâtă să-i cucerească şi pe ploieşteni cu un nou album: Club Rocker.

Ea îşi va cânta cele mai noi, dar şi cele mai bune piese ale sale miercuri, 22 august, în Sky Club din Ploieşti. Preţul unui bilet este modest: 20 de lei.

Festivalul Peninsula începe la Târgu Mureş

Ediţia cu numărul 10 a celui mai mare festival din România îşi va primi fanii între 23 şi 26 august, la Târgu Mureş.

CLIIMA20120818_0043_1.jpg

Sarmalele Reci

Printre artiştii care vor concerta se numără Tinie Tempah (cel mai cunoscut artist hip-hop din Marea Britanie), The Straits (trupa înfiinţată de foştii membri Dire Straits care cântă hiturile legendarei formaţii de rock), artistul maghiar Ákos, ATB, Dirtyphonics, Babylon Circus, Rotfront şi N.O.H.A.

Dintre trupele româneşti care vor urca pe scenă amintim: Zdob şi Zdub, Viţa de vie, Şuie Paparude, Vama şi Sarmalele Reci.

Biletul pentru o zi costă 60 de lei, iar abonamentul pentru 4 zile 150 de lei. Acestea se pot achiziţiona din reţeaua eventim.ro.

Michel Teló concertează pentru prima dată în România

Melodia care a făcut furori în această vară, „Ai se eu te pego", va putea fi ascultată live, chiar din gura artistului care a promovat-o - Michel Teló.

CLIIMA20120818_0044_1.jpg

Michel Teló concertează pentru prima dată în România

Brazilianul va concerta în această seară (ora 21.00) pentru prima dată în România, în Princess Summer Club din Mamaia.

Spectacolul face parte din cadrul unui turneu european. Biletele costă 50 sau 100 de lei şi se găsesc în reţeaua eventim.ro.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1