Madonna, vrei chiloţii înapoi? Fostul iubit ţi-i dă dacă îi dai 21 de milioane de dolari

spl1589155_001.jpg

madonna, chiloti
Madonna este turbată de supărare din cauza şantajului
foto Guliver / Splashnews

Plăteşte acum cu vârf şi îndesat pentru greşelile tinereţii! Madonna (59 de ani) a reuşit de două ori anul trecut să blocheze vânzarea la licitaţie a chiloţilor ei, lăsaţi la Peter Shue, un iubit de-al ei din 1994. De data asta, însă, i s-a înfundat: Shue vrea 21 de milioane şi îi dă chiloţii înapoi.

Chiloţeii purtaţi ai Madonnei vor fi scoşi în curând la licitaţie, informează RadaOnline. Conform sursei citate, fostul iubit al divei, Peter Shue vrea 21 de milioane de dolari pe chiloţi pentru a-i restituit proprietarei de drept. Madonna nici nu vrea să audă, chiar dacă are o avere estimată la peste 800 de milioane de dolari.

chiloti.jpg

madonna, chiloti
Chiloţii purtaţi de Madonna au urme de ADN

În 2017 ea a reuşit să blocheze de două ori licitaţia lui Shue. Argumentul prezentat de avocaţii ei în instanţă a fost acela că lenjeria intimă prezintă urme de ADN ale Madonnei şi că este dreptul ei ca acestea să nu ajungă în posesia oricui. „Am trimis doi avocaţi să negocieze cu Madonna pentru a ajunge la o înţelegere. Una vreau eu şi alta oferă Madonna. Eu vreau să primesc câte un milion de dolari pentru fiecare din cei 20 de ani petrecuţi în puşcărie, un milion de dolari îl vreau ca despăgubire”, a explicat Shue care a fost eliberat din închisoare în 2016. El a fost iubitul mafiot al Madonnei la începutul anilor 1990. În 2014, Shue a declarat pentru National Enquirer că Madonna i-a făcut cunoştinţă cu un poliţist sub acoperire care apoi l-a dat pe mâna poliţiei. Ulterior a fost acuzat de trafic de carne vie, trafic de droguri, asociere la grupuri cu activitate criminală şi sechestrare sub ameninţarea armei. Shue susţine acum că vrea să îşi facă dreptate cerându-i Madonnei „banii care i se cuvin”, iar chiloţii divei, care prezintă urme de secreţii corporale nu reprezintă decât un mijloc pentru care „destinul face dreptate”.

Loading...

Citește și

  • varsta, fata, maini, vedete, hollywood

    Chipul poate să mintă în privinţa vârstei, însă mâinile niciodată. Injecţiile cu Botox alungă ridurile de pe chip şi fac obraz de bebeluş oricărei dive. Specialiştii britanici au luat mâinile vedetelor la control şi rezultatul a fost şocant.

  • foto

    Cântăreața Lady Gaga (31 ani) a fost diagnosticată cu dureri cronice și a fost nevoită să renunțe la o parte din concertele sale. Lady Gaga a decis să apară într-un film deocumentar, despre propria sa viață, în care vorbește deschis despre carieră, despre viața sa personală, dar și despre renumita sa dispută cu Madonna.