Iulia Albu, plângere penală din partea fostului soţ. Ce a făcut criticul de modă l-a înfuriat pe Mihai Albu

iulia.jpg

Fostul soț al Iuliei este de părere că reacţia stilistei a fost exagerată
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Iulia Albu (39 de ani) nu îi mai permite fostului ei soţ, Mihai Albu (57 de ani), să-şi vadă fetiţa. Totul a pornit de la o simplă glumă apărută pe o reţea socială.

Cei doi au fost căsătoriţi aproape nouă ani, iar după divorţ, Mihai Albu are dreptul să-şi viziteze fetiţa, pe Ioana-Mikaela, în anumite zile. Chiar şi aşa, tatăl nu poate să-şi mai vadă copilul din cauza unei glume apărute pe o reţea de socializare. „Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi” a spus Mihai Albu în cadrul emisiunii „Star Matinal” de Weekend.
Totul a pornit de la o fotografie publicată de Mihai Albu pe o reţea socială. Citește aici despre ce poză este vorba și de ce a recurs fosta lui soţie la gestul radical de a nu-i mai permite să-şi vadă fetița.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1