Ioana Simion nu se alege cu nimic după divorțul de Ilie Năstase. Brigitte și Amalia s-au îmbogățit

ilie_nastase_si_ioana_simion2.jpg

ilie nastase si ioana simion
Ioana și Ilie Năstase
foto: arhiva Click!

Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodosescu (42 de ani), Brigitte Sfăt (42 de ani) și Ioana Simion (43 de ani) sunt doamnele care au reușit să îl ducă pe Ilie Năstase la ofițerul stării civile. Ultimele două au rămas cu o avere consistentă după divorțul de fostul sportiv, însă ultima soție, Ioana Simion, se pare că nu se va alege cu mare lucru după despărțire.

Ilie Năstase se află în top 50 cei mai bogați jucători din tenis alături de Simona Halep, cu o avere de 15 milioane de dolari. Nasty a cheltuit banii pe proprietăți imobiliare, bijuterii, ceasuri, terenuri, dar, mai ales, a fost darnic cu femeile din viața lui. A avut multe iubite, însă dintre ele numai cinci superbe doamne l-au dus la altar.

Ilie Năstase le-a lăsat fostelor soții bani, bijuterii și imobile

Fire rebelă, Ilie Năstase, alintat „Nasty”, pare să fi călcat pe bec, așa că iată-l acum, la vârsta de 73 de ani, în pragul divorțului de Ioana Simion. fostele soții, Amalia Teodorescu și Brigitte Sfăt, au rămas după divorț cu averi colosale. Amaliei și celor două fiice le-a asigurat o casă, precum și pensii alimentare de zeci de mii de euro, care acoperă valoarea studiilor și alte cheltuieli importante pentru Alessia și Emma. Brigitte a ieșit, cu siguranță, cea mai câștigată dintre soțiile lui Ilie Năstase. În prezent căsătorită cu Florin Pastramă Brigitte a rămas cu un apartament la mare în valoare de 100.000 de euro, un apartament în zona de Nord a Bucureștiului, două afaceri, dar și alte bijuterii scumpe.

Ilie Năstase și Ioana Simion pot face un „partaj sentimental”

La doar trei luni de la cununia civilă, Ilie Năstase se pare că a ajuns din nou în pragul divorțului. Proaspăta lui soție, Ioana Simion, cu care urma să facă nunta luna viitoare, se gândește să se despartă de el după ce a înșelat-o. Dacă va lua această decizie, Ioana nu va pleca din vila fostului tenismen cu mare lucru. Ce-i drept, frumoasa brunetă, mai tânără cu 30 de ani, nu l-a privit niciodată pe Ilie Năstase ca pe o potențială „mină de aur”, pentru că și ea își permite o viață de lux și are un statut financiar bunicel. Dacă vor ajunge la divorț, Ioana Simion și Ilie Năstase vor face doar un „partaj sentimental”, împărțindu-și parfumurile scumpe, bijuteriile, mirosul vacanțelor și pozele.

Citește și:

EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase bagă divorț după doar trei luni?

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Prima imagine de la cununia cu Ioana Simion

Loading...

Citește și

  • După ce și-a refăcut viața sentimentală, consolidându-și relația cu actuala lui iubită și printr-o căsătorie civilă, se pare că Ilie Năstase și-ar dori să treacă și la pasul următor. Fostul jucător de tenis a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că ar fi pregătit să devină din nou tătic și că a purtat această discuție și cu partenera lui, Ioana Simion.

  • dominique_grazia

    Ilie Năstase se laudă nu doar cu performanţele obţinute de-a lungul timpului din sport, ci şi cu un palmares impresionant la capitolul femei. În cartea sa autobiografică, fostul tenismen mărturisea că a avut aproximativ 2.500 de iubite. Dintre acestea, doar pe patru putem spune că le-a iubit cu adevărat, căci a ajuns cu ele în faţa altarului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1