Suleyman, la final: "Cea mai mare bucurie pentru mine este..."

suleyman_magnificul_2.jpg

Suleyman Magnificul domnia iubirii hurrem
In ultimul episod al serialului, Suleyman se pregăteşte de ultima sa expediţie
Foto: Kanal D

Joi seara (11 decembrie), “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, serialul care a cucerit inimile românilor, ajunge la final. Actorul care a dat viaţă personajului Suleyman Magnificul susţine că cea mai mare bucurie pe care a trăit-o e aceea că s-a apropiat mai mult de istorie.

Mărturisile interpretului care l-a jucat pe Suleyman Magnificul vin înainte de a se despărţi de telespectatorii care l-au admirat în această peliculă. Suleyman îşi ia adio de la români joi seara, în ultimul episod al sezonului 4 din serialul cu acelaşi nume. “«Suleyman Magnificul» a fost pentru mine o experienţă colosală. Nu te întâlneşti prea des cu asemenea caractere, cu asemenea scenariu… Am trăit intens acest personaj şi m-am identificat cu el. I-am înţeles frământarile, angoasele, am încercat să-i înţeleg  deciziile atât de controversate… Cea mai mare bucurie este pentru mine faptul că acest serial a trezit oamenilor setea de lectură, de istorie. Acelaşi efect l-a avut serialul şi asupra mea”, a declarat Halit Ergenc, interpretul rolului principal.

"Suleyman Magnificul", un fenomen

Dupa difuzarea a 4 sezoane, 154 de episoade şi înregistrarea unor audienţe uriaşe care i-au atras serialului, pe bună dreptate, calificativul de “fenomen”, joi veţi putea afla deznodământul frământarilor celui mai iubit sultan. In ultimul episod al serialului, Suleyman se pregăteşte de ultima sa expediţie. Impovărat de ani, de boală şi de remuşcări, sultanul îşi propune să scrie o ultimă pagina glorioasă a trecerii sale prin istorie. Fantomele trecutului îl bântuie, dar şi mai grea devine pentru Suleyman povara succesiunii… Nu rataţi joi, 11 decembrie, ultimul episod al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, de la ora 20:00, la Kanal D.

suleyman_magnificul_si_hurrem.jpg

Suleyman Magnificul domnia iubirii hurrem
Serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a ajuns la final
Foto: Kanal D
Loading...

Citește și