Harry Potter a adunat deja 1 miliard de dolari din încasări

Citeste tot despre: 

Megaproducţia "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2", ultimul film din această franciză cinematografică, a intrat în clubul select al filmelor miliardare după ce a atins la nivel mondial cota 1 miliard de dolari la capitolul încasări.

Reprezentanţii Warner Bros. au declarat filmul a depăşit acest prag şi că acum ocupă locul al optulea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie.

"Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2" va depăşi în curând filmul clasat pe poziţia a şaptea, animaţia "Alice în Ţara Minunilor" (1,024 miliarde de dolari), dar şi pe cel clasat pe locul al şaselea, "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi", filmul cu cele mai mari încasări din acest an (1,032 miliarde de dolari).

"Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2" e primul film din franciza "Harry Potter" ce trece de pragul încasărilor de 1 miliard de dolari.

Primele trei poziţii în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile sunt ocupate de lungmetrajele "Avatar" (2,7 miliarde de dolari), "Titanic" (1,8 miliarde de dolari) şi "Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui" (1,11 miliarde de dolari).


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1