FOTO Maria Buză şi-a scos fiul pentru prima oară la un eveniment monden

maria_buza_fiu.jpg

maria buza fiu
Maria Buză a venit cu fiul său la premiera filmului "Interstellar: Călătorind prin Univers"
Foto: Arhiva personală

Miercuri seara vedetele s-au prezentat la premiera filmului “Interstellar: Călătorind prin Univers”, film ce va avea premiera pe 7 noiembrie în cinematografe.

Miercuri seara, la IMAX Cotroceni, vedetele au venit cu mic cu mare să urmărească filmul “Interstellar: Călătorind prin Univers”, cu Cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în rolurile principale. Filmul te duce într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu, care depaşeşte limitele  imaginabilului şi îţi oferă o experinţă unică, interstelară. Din 7 noiembrie vine şi pe marile ecrane, fiind un film de excepţie, semnat de Christopher Nolan, regizorul trilogiei “The Dark Knight” şi al blockbuster-ului “Inception”.

Maria Buză, actriţă, cântăreaţă şi concurentă la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), a venit miercuri seara la premiera filmului însoţită de fiul ei, Andrei, în vârstă de 13 ani, o prezenţă rară la evenimente mondene. Delia a fugit de la un concert pe care l-a susţinut la Mall Vitan în ţinută de scenă, Dana Rogoz a fugit din magazinul unde-şi vinde parfumul, Alina Chivulescu, Adina Galupa, Irina Margareta Nistor, George Buhnici au venit şi ei la film alături de multe alte vedete. 

Warner Bros Pictures şi Paramount Pictures prezintă, în asociaţie cu Legendary Pictures o producţie Syncopy/Lynda Obst Productions, un film de Christopher Nolan, „Interstellar: Călătorind prin Univers”, un film distribuit în România de Freeman Entertainment, care va putea fi urmărit în cinematografe.

Vedetele au pozat la un panou verde, pe care apoi s-a aplicat un afiş cu stele precum în câteva din fotografiile alăturate.

 • alina chivulescu
  Alina Chivulescu arată senzaţional şi la 40 de ani
  Foto: Arhiva personală
 • dana rogoz
  Dana Rogoz a venit de la magazinul ei pentru a vedea filmul
  Foto: Sever Gheorghe
 • delia
  Delia s-a ţinut de glume la premiera filmului "Interstellar"
  Foto: Arhiva personală
 • george buhnici
  George Buhnici a fost nerăbdător să vadă filmul cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway
  Foto: Sever Gheorghe
 • irina margareta nistor
  Irina Margareta Nistor este nelipsită de la premierele de film
  Foto: Arhiva personală
 • adina galupa
  Adina Galupa, la premiera filmului "Interstellar"
  Foto: Arhiva personală
 • Maximize

1/6

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1