Filmele care se joacă cu mintea într-un fel incredibil!

Filmele psihologice sunt fascinante prin natura lor – punctul lor focal nu este să te impresioneze prin violență, ci să te răpească din scaunul de pe care le privești și să te ducă în mintea protagoniștilor din universul lor.

Atunci când simți nevoia să găsești un film care să se joace nestingherit cu mintea ta și să te lase mut la final, verifică lista de mai jos și nu vei fi dezamăgit.

Filmul Zbor deasupra unui cuib de cuci.

Patrick McMurphy este transferat dintr-o închisoare într-un ospiciu pentru cei cu probleme psihice, unde crede că va avea mai multă libertate. Prezumția lui se destramă însă când o întâlnește pe asistenta Ratched, care își menține pacienții supuși prin abuz, medicamente și electroșocuri. Firile complet opuse ale celor doi ajung să ce ciocnească violent, stârnind conflicte care ajung să se extindă asupra tuturor pacienților. Fără doar și poate, Jack Nicholson joacă un rol de excepție în ”Zbor deasupra unui cuib de cuci”, oferind publicului unul dintre cele mai bune filme psihologice și una dintre cele mai bune pelicule, în general.

Descoperă o listă cu cele mai bune filme psihologice.

 

 

Loading...