Cele mai importante noutăți în materie de seriale pe care să le vezi pe internet

Dacă vrei să faci o sesiune de binging în weekend, cele mai bune seriale de pe Netflix te așteaptă, scriu cei de la PLaytech.ro.

Anul acesta a venit cu o mulțime de seriale de top, care au captivat audiențele încă din prima zi pe platformă. Mai jos avem cinci recomandări de seriale de top pe care le găsești pe Netflix, toate apărute anul acesta. Dacă vrei să te uiți la noutăți populare pe platformă, serialele de mai jos sunt un început bun.

Serialul American Vandal

American Vandal urmărește consecințele unei farse la liceu în urma căreia 27 de mașini ale profesorilor au fost vandalizate cu desene falice. Vina cade instantaneu asupra lui Dylan Maxwell, clovnul clasei. Tânărul este exmatriculat, însă un alt elev, Peter Maldonado pornește o investigație pentru a afla dacă Dylan este cu adevărat făptașul.

Serialul din top constituie o satiră fină la adresa obsesiei pentru crime adevărate din seriale precum Making a Murderer și Serial. Succesul său nu stă, surprinzător, în umor, ci în construcția narativă puternică. Fundamentul pe care se construiește acțiunea este atmosfera autentică de viață din curtea școlii.

Vezi aici un top cu cele mai bune seriale din 2017 lansate pe Netflix

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1