Andi Vasluianu este instructor de sex, din 19 octombrie

CLIIMA20121016_0007_1.jpg

Andi Vasluianu şi Diana Dumitrescu, protagoniştii comediei „Minte-mă frumos”
Citeste tot despre: 

Odată cu lansarea în cinematografe a comediei „Minte-mă frumos”, Andi Vasluianu revine pe marile ecrane în interpretarea lui Dani, aparent „băiatul de la cablu”, în realitate un gigolo pe bani buni cu un zâmbet de milioane.

Cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia şi Loredana Groza în rolurile principale, „Minte-mă frumos” va avea premiera cinematografică pe 19 octombrie, scrie Adevărul.

Secvenţele filmate de Andi Vasluianu în „Minte-mă frumos” sunt unele dintre cele mai amuzante, iar actorul îşi aduce aminte de scena în care trebuia să se dezbrace şi să-şi arate tricoul cu un mesaj foarte clar.

„Pe tricoul meu scria «Sex instructor, first lesson free». Mie, cinstit, asta mi se pare o tâmpenie, eu, dacă aş fi femeie şi aş întâlni un bărbat care are asta scris pe piept, m-ar bufni râsul. La Dani e o convenţie care face parte din umorul lui pentru că nu cred că este prost, că s-ar culca cu toate femeile cu atâta uşurinţă, este o glumă”
, spune Andi Vasluianu.

Pentru Andi Vasluianu implicarea sa în proiectul „Minte-mă frumos” a fost cu atât mai specială cu cât s-a declarat de-a dreptul cucerit de modul de lucru al regizorului Iura Luncaşu.

,,E foarte uşor să lucrezi cu el, pentru că este actor la bază şi el înţelege foarte bine ce se întâmplă cu noi, avem discuţii ca-ntre doi actori. Ştim amândoi foarte bine cum e meseria asta. M-am simţit acasă cu el la treaba”
, declară actorul.

Scris de Adrian Lustig şi produs de Ducu Ion, „Minte-mă frumos” este o comedie a cărei imagine este semnată de Manu Kadosh, cunoscut pentru colaborările sale în producţii de la Hollywood, dar şi pentru filmul „Modigliani” cu Andy Garcia, filmat în Studiourile MediaPro Pictures.

Loading...