Amantele preşedinţilor francezi: "Trebuia să baţi de trei ori la uşile din Elysee, ca să nu întrerupi pe cineva într-o poziţie compromiţătoare!"

amante.jpg

Președinții Franței
Citeste tot despre: 

Ce secrete ascunde palatul prezidenţial francez? "În trecut, era aproape o marcă a prestigiului ca un om ce deţinea puterea, precum preşedintele, să aibă o amantă", comentează Jean Garrigues, istoricul francez care a şi publicat o carte despre trecutul scandalos al Palatului Elysee.

"Comportamentul preşedinţilor francezi era precum cel al unui monarh. Azi, acest tip de comportament care tratează femeile precum obiecte nu mai este atât de larg acceptat în societate. Avem mişcarea #metoo. Nu mai tolerăm subjugarea femeilor. Istoria erotică a Palatului Elysee ne arată evoluţia societăţii", spune acelaşi Jean Garrigues, care sprijină şi relatările despre atmosfera mult mai sobră ce domneşte acum la Elysee, în timpul lui Emmanuel Macron. Savuroasă este şi dezvăluirea unui majordom care a lucrează de 40 de ani la Elysee.

"Acum ne plictisim de moarte aici. Nimeni nu mai face sex. Înainte, trebuia să baţi de două-trei ori la pe la uşile din Elysee ca să nu dai peste cineva într-o poziţie compromiţătoare!", a declarat acesta pentru Le Figaro. 

Citește mai multe aici!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1