Drew Barrymore: «Alcoolul scoate bărbatul din mine»

CLIIMA20090907_0005_1.jpg

Drew Barrymore: «Alcoolul scoate bărbatul din mine»

Dacă unora starea de beţie le provoacă inconştienţă, vedeta Drew Barrymore simte, când se îmbată, că devine mai deşteaptă.

„La mine e invers. Când consum cantităţi importante de alcool, iese din mine partea masculină. Devin parcă mai raţională, mai responsabilă. Nu-mi pierd capul”, spune Drew Barrymore.

Actriţa a testat, cu bună ştiinţă, efectul alcoolului asupra firii ei. A fost la un bar împreună cu câteva prietene, a băut şi a realizat că alcoolul o metamorfozează într-un bărbat.

„Pe lângă faptul că simt că devin autoritară, îmi place şi să flirtez cu tipele şi să simt o plăcere ciudată dacă le cuceresc. Urăsc ideea de dictatură, ierarhie sau violenţă şi atunci când beau, răbufnesc. Dar o fac logic şi sunt mândră de mine. A doua zi, când mă trezesc, mă apucă frustrările şi simt că nu mai sunt bună de nimic ”, declară Drew Barrymore.

Despre actuala ei relaţie cu Justin Long, Drew susţine că sunt doar amici şi că „ne iubim frăţeşte şi asta e tot ce ştim”.

A avut probleme şi cu drogurile

Recunoscută drept una din rebelele incorigibile de la Hollywood, Drew Barrymore a fost cât pe ce să îşi distrugă complet cariera pe la sfârşitul anilor ‘90. Atunci, diva recunoştea că are o problemă cu „drogurile şi alcoolul”, dar că nu vrea să renunţe la niciunul dintre ele. În 2001, acceptă să intre la dezalcoolizare. De atunci jură cu nu a mai pus gura pe alcool.

Loading...