De ce n-a mai făcut Oana Lis sex de două luni. Vedeta recunoaște tot

img_0013.jpg

Oana și Viorel Lis trec din nou prin momente grele

Soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin clipe grele după ce a fost diagnosticată de medici cu artroză la maxilar. Oana nu se mai poate bucura de viața initimă de aproape două luni.

Abia mănâncă, nu mai poate să râdă și e în „pauză” de sex. Toate acestea i se întâmplă Oanei Lis din cauza unei probleme la maxilar. Soția lui Viorel Lis s-a trezit că nu mai poate deschide gura nici să mănânce. Îngrozită de aceste simptome, soția lui Viorel și-a făcut imediat programare la medic, speriată că nu va mai putea nici să vorbească.

 ”Se auzea un zgomot ciudat când deschideam gura, aveam dureri. Am fost la medic și  mi s-a spus că am artroză la maxilar. Trebuie să fac o analiză complexă. E periculos, că poți să rămâi blocat să faci o luxație”, ne-a spus Oana Lis.

Mai mult, blondina nu s-a mai putut bucura nici de viață intimă cu soțul ei. ”Sunt pe tratament. Medicul mi-a dat inflamatoare și a zis să mai fac analize. De două luni nu mai fac sex din cauza acestor probleme. Viorel înțelege situația”, ne-a mai spus Oana.  

Loading...
 
 

Citește și

  • oana lis

    Pe 14 iulie, la ora 17.00, în cadrul Restaurantului Jariștea a avut loc Prima întâlnire a Femeilor de 10, un eveniment la care au participat persoane cunoscute din lumea mondenă precum Valentina Pelinel sau Dana Săvuică. Oana Lis se pare însă că a fost foarte punctuală și a vrut să iasă în evidență cu ținuta sa decoltată.

  • Oana Lis este de nerecunoscut! Blonda s-a îngrăşat enorm,iar acum nici nu mai zici că este ea. Pe lângă toate acestea, soţia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, nu este atentă nici la vestimentaţia sa, care îi scoate în evidenţă şi mai mult şuncile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1