Cum a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme. Care este regimul ei alimentar

Cristina-siscanu,jpg

Cristina siscanu
Cristina Șișcanu se află într-un proces de detoxifiere și slăbire
Foto: arhivă personală

Cristina Șișcanu (36 ani) afișează de o vreme o siluetă de senzație. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit în trecut 27 de kg, iar acum a mai dat jos încă 5 kg, după ce a apelat la un nou regim alimentar.

"Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, spune Cristina.

cristina_siscanu_slabit_1.jpeg

Când a fost însărcinată, Cristina a avut și 87 kg. Acum a ajuns la 55 kg

La micul dejun, ea consumă 35 g cereale integrale cu 250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grasime, fie 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă, fie 100 g de ton în suc propriu.
Pentru prânz, alege între: 150 g carne de pui, de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei și 200 g salată de crudități fără ulei deloc. Sau 200 g de pește la grătar sau la cuptor fără ulei cu 200 g de legume (dar atenție, nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur, dar musai fără ulei.
La cină: salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne fiartă/grătar sau pește grătar/la cuptor, cu 10-12 măsline și 125 g legume asortate. 
Loading...