COVID-19 îl costă 250.000 $ pe Robbie Williams. Artistul a fost testat pozitiv

gettyimages-1187023288.jpg

Cântăreţul în vârstă de 46 de ani s-a infectat cu virusul ucigaş şi a fost forţat să se autoizoleze într-o vilă din insula St. Barts
Citeste tot despre: 

Ghinion! Robbie Williams e în carantină pe insula St. Barts, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, în timpul vacanţei cu familia. Trebuie să plătească 250.000 $ pentru asta.

Cântăreţul Robbie Williams (46 de ani) a fost forţat să se autoizoleze într-o vilă care costă 125.000 $ pe săptămână în acest paradis de vacanţă din Marea Caraibelor. Trebuie să stea în carantină, acolo, timp de două săptămâni, după ce a ieşit pozitiv la testul COVID-19.

Robbie a petrecut Sărbătorile cu familia în casa lui din Londra, înainte de a se îmbarca în avion cu destinaţia St. Barts. Cântăreţul a plecat în vacanţa din Caraibe însoţit de soţia sa, Ayda Field, de 41 de ani, şi de cei patru copii ai lor, Teddy, de 7 ani, Coco, de 1 an şi 11 luni, Charlton, de 5 ani, şi Beau, în vârstă de 6 luni. Cu toţii au rămas blocaţi pe insulă după ce s-a depistat că starul era infectat cu virusul ucigaş.

Robbie, care are o avere 300 de milioane de dolari , nu a mai avut parte de plajă şi de distracţii în vacanţă, după ce s-a îmbolnăvit.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1