Naomi Campbell împlinește 50 de ani! Arată perfect și nu are de gând să se retragă de pe podium

naomi-campbell-2.jpg

Naomi Capbell, pe podium
La vârsta de 50 de ani are o înfățișare de tânără de 20 de ani
foto: Getty Images

Pantera Neagră, după cum este supranumită Naomi Campbell, împlineşte 50 de ani la 22 mai 2020. Una dintre cele mai apreciate modele la nivel mondial, s-a remarcat atât prin corpul perfect, privirea insinuantă, dar şi curajul debordant. A colaborat cu nume răsunătoare din industrie şi nu intenţionează să se retragă curând de pe podium. A cucerit bărbaţi cu decenii mai tineri decât ea şi i-a părăsit la fel de repede precum i-a cucerit, semn că relațiile seriose nu sunt tocmai pe gustul ei. Iată lucrurile mai puțin știute despre sărbătorita zilei!

Ea a văzut lumina zilei în 1970, în Londra, şi a fost crescută de mama ei, Valerie Morris. Naomi are 1,77 m înălţime şi 55 kg şi a fost descoperită la vârsta de 15 ani. De atunci şi până acum a prezentat colecţii de modă pentru cele mai mari case din lume şi are o avere de 60 de milioane de dolari.

naomi-campbell.jpg

naomi campbell
Foto profimedia

A avut mai mulți iubiți celebri

Este cunoscută în lumea modei drept o devoratoare de bărbaţi, prin patul ei trecând cele mai bogate staruri de la Hollywood, printre care îi amintim pe P. Diddy, Usher, Gerard Butler, Johnny Depp, Robert de Niro, Michael Fassbender, Quincy Jones, Sylvester Stallone şi miliardari precum Flavio Briatore, Andre Balasz, Marcus Elias, Vladislav Doronin, Hassan James şI Louis Camilleri. Naomi a avut o aventură inclusiv cu Prinţul Albert de Monaco, timp de un an, dar încă nu l-a întâlnit pe cel care să o convingă să renunțe la statulul de burlăciță. 

 

naomi_cu_fata_in_jos.jpg

A pozat pentru cele mai mari case de modă şi a strâns o avere de 60 de milioane de dolari

 

 • Iată ce nu știai despre cea care, de mai bine de 30 de ani, este una dintre cele mai așteptate prezențe pe podiumurile din întreaga lume! 
 • Împreună cu Christy Turlington și Linda Evangelista a format un trio de supermodele, cunoscute ca „Trinity”, iar apoi prin extindere, împreună cu Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Kate Moss, au fost numite colectiv „Big Six”.
 • Prima sa apariție publică a fost la vârsta de șapte ani, apărând în videoclipul Is This Love? al lui Bob Marley.
 • da.jpg

  naomi campbell
  Foto Gettyimages
 • Naomi Campbell, primul model de culoare care a apărut pe coperta unei reviste

 • În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue, fiind primul model de culoare care a apărut pe copertele acestei reviste.
 • În timpul unui interviu, Naomi a explicat că nu îi place să apară la tv și s-a străduit, timp de 10 ani, să nu apară la niciun show. 
 • Naomi are o carieră legendară în industria modei, dar puțini sunt cei care știu că a întregistrat și a lansat un album muzical. “Babywoman” a fost lansat în 1994 și nu s-a bucurat de prea mult succes. A ajuns totuși pe locul 75 în topurile muzicale din Marea Britanie. 
 • naomi-campbell.jpg

  Foto profimedia
 •  
 • Orice greșeală se iartă atunci când ești unul dintre cele mai curtate modele din lume! În anul 1993, Naomi s-a împiedicat, având în picioarele platoformele create de Viviene Westwood. Nu a fost mustrată pentru eroare, ci din contră...platoformele care i-au creat mici probleme au fost expuse într-un muzeu!
 •  

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1