Cine e Silvika? Acasă e mamă perfectă pentru patru copii, pe scenă are apariții interzise minorilor

silvika-4-copii.jpeg

silvika
Silvika și cei patru copii ai ei
foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Silvia Gandrabur, alias Silvika, s-a născut în Republica Moldova, dar trăieşte în Germania şi este una dintre solistele momentului. Silvika a vizitat ţara noastră pentru a-şi prezenta nouă piesă, compusă de El Radu. Silvika are patru copilași, însă atunci când urcă pe scenă se transformă în bombă-sexy. Click! îți spune cine e Silvika, senzația internetului.

Silvika a fost prezentă zilele trecute pe platourile de filmare ale Antenei 1, la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, unde şi-a prezentat noua piesă, „E Doar Vina Ta”, compusă de El Radu din Republica Moldova. Click! a aflat mai multe despre solista care de fapt se numeşte Silvia Gandrabur (36 de ani).

silvika-sexy-1.jpg

silvika
Silvika și cei patru copii ai ei
foto: arhivă personală

Silvika interpretează piese în română și în rusă

Originară din Republica Moldova, Silvika este stabilită de 18 ani în oraşul Potsdam din Germania, însă cântă de câțiva ani în limba română și rusă. Silvika afirmă că adevărata lansare a ei în muzică s-a petrecut weekendul trecut, când a cântat în premieră noua ei piesă. Melodia a fost realizată în colaborare cu EL Radu, interpret și producător din Republica Moldova, și cu colegul lui din Spania, „The Master Of The Sound”. Piesa Silvikăi va fi lansată în viitorul apropiat și în Republica Moldova, solista având deja invitaţii la emisiuni TV și de radio.

Cine e Silvika. Solista crește singură patru copilași

Silvika a reușit să ne surprindă și cu viața ei personală. Excentrică, îndrăzneață și sexy pe scenă și la ședințe foto, în ținute pe care de multe ori le poartă fără lenjerie intimă, Silvika se transformă total când ajunge acasă. Este mamă a patru copii, unul mai cuminte ca celălalt: Tatiana (18 ani), Andreas (14 ani), Silviu (8 ani) şi Vladislav (4 ani). Solista de peste Prut, care trăieşte în Germania, este o mamă singură, însă are sprijin din partea prietenilor când este plecată de acasă cu promovarea muncii ei.

Citește și:

Acasă au grijă de 20 de copii, dar sunt sexy-mama!

Raluca Blejuşcă, ex-Angels, prima apariţie tv cu cei 5 copii superbi pe care evită să-i expună

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1