Era jignită în copilărie, dar acum face senzație. Cu ce s-a încălțat modelul la un eveniment

dalma.jpg

dalmatian
Winnie a avut o apariție senzașională
instagram

Winnie Harlow a devenit un adevărat exemplu pentru femeile din întreaga lume. Modelul suferă de vitiligo, insă asta nu o face decât și mai frumoasă, iar atât ea, cât și cei alături de care lucrează, profit[ de acest aspect. Celebrul model a avut o apariție senzațională la cel mai recent eveniment la care a participat, toate privirile fiind ațintite asupra sandalelor purtate.

 Trăsăturile impecabile și pielea ieșită din comun o fac să fie veșnic înconjurată de fotografi. Winnie este un exemplu demn de urmat de milioane de femei din lume, care încearcă să se accepte așa cum sunt. Chiar dacă, în copilărie i se spunea ”zebra” și copii râdeau de eaa și de petele ei, cauzate de vitiligo, Winnie nu s-a descurajat, dimpotrivă, s-a ambiționat și mai mult, ajungând unul dintre cdele mai appreciate și căutate modele din lume.

winnieZoom
Apariția sa nu a putut fi trecută cu vederea
instagram

 

Modelul nu pierde nicio ocazia în care poate ieși în evidență, fiind prezentă, mai mereu, la evenimentele mondene. Tânăra impresionează cu fiecare apariție a sa, mai ales că outfiturile purtate de ea nu merg chiar pe varianta clasică.

winnieZoom
Outfitul extravagant a fost pus în valoare de sandalele sale
instagram

 

Imbrăcată într-o rochie neagră, cu corset suprapus, Winnie și-a lăsat la vedere picioarele interminabil de lungi, pe care le-a pus în valoare cu ajutorul unei perechi de încălțăminte ieșite din comun. Platformele uriașe, cu multe curele pe gleznă, i-au alungit și mai mult silueta demnă de un model adevărat. O prezență plăcută și jucăușă, fotografii nu au rata niciun unghi, fotografiindu-i fiecare mișcare.

sandaleZoom
Sandalele sale au fost cireașa de pe tort
instagram

Winnie a devenit celebră după ce a fost descoperită pe Instagram de Tyra Banks, care i-a cerut să se înscrie într-un concurs celebru d modeling.

loading...
Loading...

Citește și