Zâmbetul Juliei Roberts, 30.000.000 de dolari

24-starzxcxzc-1.jpg

Julia Roberts
Julia Roberts e disperată să nu i se deterioreze buzele sau dinţi

Are cel mai scump zâmbet din lume! Actriţa Julia Roberts e convinsă că surâsul său din filmul “Frumuşica” a făcut-o celebră. De aceea, ea şi-a asigurat buzele şi dinţii pentru suma de 30 de milioane de dolari.

Deşi pare ciudat, celebrităţile sunt foarte inventive când vine vorba de protejarea unor părţi din corp, pe care le consideră marca lor. Actriţa Julia Roberts (48 de ani) este convinsă că datorează gloria zâmbetului ei inegalabil. Vedeta cu o avere de 170 de milioane de dolari a vrut să se asigure că, în caz că ceva îi va strica surâsul inconfundabil, va fi despăgubită pe măsură. De aceea şi-a asigurat buzele şi dinţii, care, dacă ar păţi ceva, nu ar mai ajuta-o să zâmbească aşa de frumos.

Soţul ei, cameramanul Daniel Moder (47 de ani), glumeşte că are mare noroc să îl sărute nişte buze atât de scumpe! Julia a dezvăluit fără reţineri secretul zâmbetului ei atât de frumos. “Mă spăl pe dinţi cu bicarbonat. Bunicul meu m-a învăţat acest secret. Datorită bicarbonatului, nu a avut decât o carie în întreaga sa viaţă. Punea tone de bicarbonate de sodiu pe periuţă”, a povestit actriţa.

Pentru a-şi păstra buzele mereu frumoase şi strălucitoare, Julia Roberts spune că foloseşte o cremă hidratantă şi un balsam de buze. Din căsnicia ei, de 14 ani, cu Daniel Moder, au rezultat gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter ( de 12 ani) şi Henry Daniel (9 ani).

 • Mariah Carey (45 de ani) şi-a asigurat picioarele pentru un miliard de dolari. Ea se află de departe pe primul loc în topul celebrităţilor care şi-au asigurat părţi din corp pentru cele mai mari sume de bani din istorie. Diva şi-a asigurat picioarele în 2006, pe vremea când devenise imaginea companiei Gillette pentru campania “Picioarele unei zeiţe”.
 • Actorul Daniel Craig (48 de ani) a ţinut să aibă grijă de întregul său trup atletic. De aceea, starul care a făcut furori în rolul agentului 007, James Bond, şi l-a asigurat pentru suma de 9 milioane $. El şi-a făcut asigurarea în 2006, când îşi realiza singur cascadoriile pentru filmul “Casino Royale”. De teamă să nu se rănească, şi-a asigurat corpul.
 • Cântăreaţa Janet Jackson (49 de ani), sora megastarului Michael Jackson, şi-a asigurat fundul pentru suma de 50 de milioane de dolari. Dacă şi-ar fi asigurat vocea, acum, când are problema din cauza unui cancer la gât, ar fi încasat o mulţime de bani. Însă diva a avut grijă, în 2008, când şi-a făcut asigurarea, mai mult de fund decât de glas.
 • Cântăreţul britanic Tom Jones (75 de ani) are cel mai scump păr de pe piept din lume. În timp ce unii se ruşinează că au un fel de “blană” pe corp, starul se mândreşte că este marca sa. De aceea şi-a asigurat părul de pe corp pentru 7 milioane de dolari. Ştirea că veteranul cântăreţ şi-a făcut această asigurare a apărut în 2006.

 

loading...

Citește și

 • Julia Roberts vrea să râmănă în top

  Vedeta care s-a lansat datorită filmului „Pretty Woman” încă este convinsă că e cea mai frumoasă femeie, mai senzuală chiar şi decât Halle Berry (47 ani). După aproape 15 ani de la lansarea celebrei peliculei, Julia Roberts se simte la fel de fermecătoare.

 • Julia Roberts

  Costă prea mult, dar merită! Actriţa Julia Roberts îşi vinde casa de pe plajă din Hawaii cu suma de 30 de milioane de dolari. Dacă nu aveţi atât de mulţi bani, puteţi s-o închiriaţi cu 1.500 dolari pe noapte.

 • Un sfert de secol de la relizarea celei mai de succes comedii romantice! Filmul “Frumuşica” rămâne favorit şi în rândul noii generaţii, reuşind să adune încasări de peste 463,4 milioane de dolari.

 • jennifer lopez amanta julia roberts

  Uneori, celebritățile își întâlnesc sufletele pereche în … cele mai nepotrivite momente. Cu toții știm povestea lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie care s-au îndrăgostit pe când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston, așa că ne gândeam să facem un top al actrițelor care au trecut de la statutul de amantă la cel de soție!