Wow! Tamara Ecclestone are garderobă de peste 5,5 milioane de euro

ff.jpg

tamara ecclestone bani avere haine
Tamara Ecclestone a apărut pe coperta revistei Playboy
foto: Playboy

E tânără, frumoasă şi plină de bani. Tamara Ecclestone, fiica fostului boss de la Formula 1, a uimit audienţa cu luxul în care trăieşte.

După ce a prezentat modul de viaţă luxos al fiicei sale în noul său show de televiziune, „Lumea Tamarei“, tânăra de 33 de ani şi-a etalat garderoba impresionantă în valoare de peste 5,5 milioane de euro.

da.jpg

fetita rasfat bani ecclestone
La trei anişori, Sophia are parte de tot răsfăţul din lume
foto: Instagram
tamara ecclestone bani avere haineZoom
Tamara şi micuţa Sophia
foto: Hepta
 

Tamara are nu mai puţin de 37 de perechi de sandale Chanel, 22 de perechi de pantofi Gucci, 81 de seturi de pijamale semnate Victoria’s Secret, 75 de perechi de ochelari de soare de marcă şi o colecţie de 95 de genţi de la designeri celebri.

colectie chanel espadrileZoom
Colecţia de espadrile Chanel
FOTO Instagram

 

Dressing-ul Tamarei este format din două camere spaţioase, una pentru sezonul primăvară/vară şi cealaltă pentru sezonul toamnă/iarnă, potrivit Daily Mail. Nu lipsesc rochiile de zeci de mii de euro, dar şi preferatele ei, cele cu model floral semnate de cele mai mari case de modă.

tamara ecclestone bani avere haineZoom
Colecţia de ochelari de soare
foto: Instagram

 

Deşi pare greu de crezut, Tamara spune că poate face şi economii. „Normal că îmi plac lucrurile frumoase, dar dacă există modalităţi prin care să salvez bani nu mă dau în lături, am învăţat asta de la tatăl meu, care mi-a spus mereu să încerc să obţin cea mai convenabilă ofertă şi să cer de fiecare dată reduceri.

colectie chanel espadrileZoom
Pijamalele semnate Victoria’s Secret
foto: Instagram

 

Tamara este fiica lui Bernie Ecclestone, fostul director executiv al grupului Formula 1, care are o avere estimată la 2,78 miliarde de euro.

tamara ecclestone bani avere haineZoom
Rochiile cu imprimeu floral
foto: Instagram

 

 

loading...

Citește și