Wow! Cu sânii ăștia l-a zăpăcit Camila Morrone pe Leonardo DiCaprio

camila-morrone-leonardo-diaprio.jpg

camila morrone vacanta italia leonardo dicaprio
Camila Morrone şi Leonardo Dicaprio sunt în vacanţă în Italia
foto: Instagram/ Hepta

Nu este “îngeraş” Victoria’s Secret, dar la cum arată ar putea urca oricând pe cele mai mari podiumuri de modă din lume. La 21 de ani, Camila Morrone a reuşit să-l cucerească pe cel mai râvnit burlac de la Hollywood, Leonardo DiCaprio. Actorul de 43 de ani nu se poate dezlipi de tânăra care a fost înzestrată cu un bust impresionant.

Camila Morrone le face concurenţă serioasă colegelor Emily Ratajkowski şi Kate Upton, care se bat pentru titlul de “vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume”.

Camila Morrone şi Leo DiCaprio, vacanţă de vis pe iaht

Frumoasa actriţă se bucură de vacanţă alături de iubitul ei. Leonardo DiCaprio o plimbă prin Europa cu iahtul, iar zilele trecute au fost văzuţi în Nerano, Italia. Actorul nu se mai ascunde de paparazzi, ba chiar a fost fotografiat în timp ce-şi săruta şi îmbrăţişa iubita cu foc, semn că relaţia e din ce în ce mai serioasă.

camila-morrone-italia.jpg

camila morrone vacanta italia instagram
Camila Morrone arată senzaţional
foto: Instagram

 

Camila a postat câteva imagini de pe iaht pe contul ei de Instagram, iar cei peste 1,4 milione de fani au copleşit-o cu complimente. Mama Natură a înzestrat-o cu un bust impresionant. Şedinţa foto a fost realizată cel mai probabil de Leonardo DiCaprio, iar Camila a scos la înaintare ce are ea mai de preţ şi afişat un zâmbet larg. Sutienul roşu, marca Ellejay, a fost aproape neîncăpător pentru sânii ei uriaşi.

Camila Morrone este fiica vitregă a lui Al Pacino

camila-morrone-al-pacino-lucila-sola.jpg

camila morrone al pacino lucila sola eveniment
Camila este fiica fotomodelului şi actriţei argentiniene Lucila Solá, care este partenera lui Al Pacino din 2007
Foto: Guliver/Splashnews

 

Camila Morrone s-a născut în Argentina, este actriță și model și a apărut pe coperta revistei “Vogue”  din Turcia. Se pare că frumusețea a moștenit-o de la mama ei, Lucila, care are o relație cu Al Pacino de aproximativ 10 ani. Tânăra a debutat anul trecut în cinematografie, în filmul “Bukowski”, iar acum a fost cooptată în “Death Wish”, un film produs de Bruce Willis.

Camila şi Leo sunt împreună din decembrie 2017

Zvonurile despre o posibilă relaţie între Leonardo DiCaprio şi Camila Morrone au apărut la sfârşitul anului 2017, atunci când actorul a fost surprins ieşind din casa manechinului din Los Angeles. În aceeaşi zi au fost fotografiaţi la cumpărături. La Coachella, Leo şi Camila au venit şi au plecat împreună, iar în timpul festivalului au stat îmbrăţişaţi şi chiar s-au sărutat.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • leonardo Dicaprio actor hollywood

    Leonardo DiCaprio (43 de ani) are un nou cuibuşor de nebunii. Vila pe care tocmai a cumpărat-o în cartierul Los Feliz din Los Angeles are cinci băi, opt dormitoare şi a costat aproape 5 milioane de dolari. O sumă infimă dacă stăm să ne gândim că starul hollywoodian are o avere de peste 250 de milioane de dolari.

  • Schimbă fotomodelele ca pe şosete! Leonardo DiCaprio se iubeşte cu fiica vitregă a actorului Al Pacino. Camila Morrone, de numai 20 de ani, a reuşit să-l cucerească pe cel mai râvnit burlac de la Hollywood.

  • leonardo dicaprio

    Leonardo DiCaprio și iubita lui, actrița Camila Morrone, s-au afișat pentru prima oară împreună la lumina zilei, la o plimbare prin New York. Cei doi au o relație de la sfârșitul anului trecut, dar până acum au evitat să fie fotografiați împreună.

  • leonardo dicaprio

    Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Starul de 40 de ani este cunoscut pentru faptul că nu a câştigat niciun premiu Oscar, deşi a fost nominalizat de cinci ori, iar criticii i-au lăudat mereu prestaţiile. Însă există lucruri pe care cu singuranţă nu le ştiai despre Leonardo Dicaprio: iată nouă dintre ele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1