Wow, ce apariție! Yolanda Hadid a întors toate privirile pe străzile din New York

daad.jpg

yolanda hadid mama surori blonda
Mama surorilor Hadid a fost un model de succes
foto: Hepta

Yolanda Hadid arată fabulos la 54 de ani . Mama celor mai cunoscute manechine din lume a fost fotografiată recent pe străzile din New York. Blonda a întors toate privirile cu ținuta ei tinerească și colorată.

Yolanda este fără doar și poate cea mai cool mamă din showbiz-ul internațional. Blonda are trei copii cu iordanianul Mohamed Hadid: Gigi, Bella şi Anwar. Cei doi au fost căsătoriţi între anii 1994 şi 2000. Yolanda s-a recăsătorit în 2011 cu muzicianul David Foster, de care a divorțat însă anul trecut.

daaaa_pics.jpg

gigi bella fotomodele mama
Gigi şi Bella Hadid fac parte din elita modellingului mondial
 

Fetele sale fac parte din elita modelingului internațional , iar Yolanda a fost la rândul ei un manechin de succes. Fotomodelul cu origini olandeze a gustat din succes de la o vârstă fragedă şi în urmă cu mai bine de 30 de ani poza în costume de baie pe cele mai râvnite coperţi de modă.

yolanda hadid mama surori blondaZoom
Yolanda e mereu urmărită de paparazzi
foto: Hepta

 

Mama surorilor Hadid și-a păstrat silueta silfidică, zâmbetul perfect, dar și bunul gust în materie de haine. De când s-a mutat la New York pentru a fi mai aproape de copiii ei, Yolanda este mereu urmărită de paparazzi.

yolanda hadid mama surori blondaZoom
Aparițiile Yolandei sunt impecabile
foto: Hepta

 

Aparițiile ei pe străzile din New York sunt memorabile și asta pentru că Yolanda are o garderobă impresionantă. Blonda a fost fotografiată recent într-o ținută extrem de cool și tinerească. Yolanda a ales o geacă galbenă, cizme în aceeași nuanță și o pereche de blugi skinny care se mulau perfect pe trupul fără cusur al blondei.

Yolanda este şi vedetă de televiziune şi s-a remarcat în emisiunea de tip reality show “Real Housewives of Beverly Hills”. Mama celor două modele este şi designer de interior.

yolanda hadid mama surori blondaZoom
Yolanda și cele două fete ale sale: Bella și Gigi
foto: Hepta

 

loading...
Loading...

Citește și