Will Smith și-a îndeplinit visul! A sărit cu coarda elastică de la peste 100 m de pe un pod

will_smith.jpg

will smith
Will Smith a făcut bungee-jumping peste Cascada Victoria
Foto: Getty

Will Smith (48 de ani) s-a filmat în timp ce a sărit cu coarda elastică de la peste 100 de metri, de pe un pod peste Cascada Victoria (granița dintre Zimbabwe și Zambia) și a publicat materialul video pe Internet. Fanii săi au observat însă un detaliu surprinzător la el în timp ce cădea.

Bungee-jumping nu este pentru oricine, dar la cei 48 de ani ai săi, Will Smith a decis să experimenteze acest sport extrem. La început, a fost destul de neîncrezător, amețitoarea înălțime dându-i probabil fiori reci pe șira spinării, dar cu sprijinul prietenilor, a reușit să facă pasul cel mare care l-a aruncat în gol.

Actorul a ținut în mână o cameră video, filmând momentul plonjonului său. După ce materialul video a fost însă publicat pe Internet, unul dintre fani a observat că în timpul căderii, Will Smith a părut mai bătrân decât ar fi în realitate, precizează The Sun. Internautului i s-a părut că actorul semăna cu un personaj pe care l-a interpretat într-unul dintre filmele sale.

Loading...

Citește și

  • Cetatea filmului se zgâlţâie din temelii! Will Smith (47 de ani) a fost prins chiar de fiul său în tandreţuri cu un bărbat, informează revista americană „Star”. Dubla sexualitate a actorului îl împinge către un divorţ de 200 de milioane de dolari.

  • will smith homosexual

    Actrița transsexuală Alexis Arquette (46 de ani) a lansat acuzații grave la adresa lui Will Smith (47 de ani), dar și a soției lui, Jada Pinkett Smith (44 de ani). Într-un mesaj furios, publicat pe Facebook, Arquette îi numește pe cei doi „niște gay ipocriți”. Mai mult, ea susține că fosta soție a lui Will Smith s-a despărțit de acesta după ce l-a prins făcând sex cu un bărbat.