Vin Diesel & Paloma Jiménez – O dragoste de cursă lungă

van.jpg

Vin Diesel si sotia
Citeste tot despre: 

Durul din "Riddick" şi "Fast & Furious" e un cu totul alt om când ajunge acasă, în braţele iubitei, care-l aşteaptă împreună cu cei trei copii ai lor.

Invidiat pentru fizicul impresionant şi mega-producţiile în care joacă, starul filmelor de acţiune şi-a găsit naşul în viaţa privată, fiind cuminţit de un manechin cu 16 ani mai tânăr, pe nume Paloma Jiménez. O frumuseţe mexicană care a intrat în viaţa lui în 2007 şi care l-a făcut băiat de casă pe unul dintre cei mai nestatornici bad boys din showbiz. Căci, până la magica lor întâlnire, Vin Diesel fusese mare crai. 

Pe numele său adevărat Mark Sinclair, musculosul din seria "Riddick" şi "Fast & Furious" a făcut să suspine multe frumuseţi, prin aşternutul lui trecând şi iepuraşi Playboy, dar şi multe actriţe şi modele, precum Carmen Electra (2000), Michelle Rodriguez (2001), Asia Argento (2001-2002), Maria Menounos (2006), ba chiar şi o româncă, celebrul model Alina Puşcău, care a decis să plece din România în 1996 pentru a trăi visul american.

Citește mai multe aici!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1