Vila Victoriei şi a lui David Beckham, la un pas să fie prădată de hoţi

david-beckham-victoria-beckham-casa-hoti.jpg

victoria si david beckham la nunta regala printesa eugenie
Victoria şi David Beckham sunt supăraţi după ce vila lor era să fie spartă de hoţi
Foto: Guliver/ Getty Images

Vila Victoriei şi a lui David Beckham din Cotswolds a fost ţinta hoţilor în urmă cu o săptămână. Din fericire, aceştia au reuşit să intre doar în curte, nu şi-n casă, după ce agenţii de pază au alertat autoriţăţile.

Deşi o sursă a declarat pentru The Sun că Victoria Beckham este în pragul depresiei după ultimul interviu dat de soţul ei, se pare că altul este motivul pentru care cântăreaţa a plâns două zile neîntrerupt. Locuinţa, în valoare de 6 milioane de lire sterline, din zona Cotswolds era cât pe ce să fie spartă de hoţi.

Vila Victoriei şi a lui David Beckham, la un pas să fie prădată de hoţi

Victoria şi David Beckham vor să sporească măsurile de securitate, după ce mai mulţi bărbaţi cu cagule pe faţă au încercat să le spargă vila din Cotswolds. Agenţii de securitate au fost pe fază şi au alertat imediat autorităţile. Şi câţiva vecini au zărit intruşii şi i-au pus pe fugă. Hoţii au escaladat gardurile imense care înconjurau casa cu ajutorul unor scări.

În imaginile obţinute de Daily Mail se văd trei indivizi în curtea casei lui David Beckham. Poliţiştii au deschis o anchetă, dar deocamdată nu se ştie dacă a şi fost cineva reţinut.

Se pare că acesta ar fi fost şi motivul pentru care Victoria a suferit un şoc şi a plâns două zile.

“Vestea i-a devastate pe Victoria şi David. Sunt extrem de protectori cu familia lor. Este înspăimântor să te gândeşti că cineva ar intra peste tine”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

 

 

Loading...

Citește și