VIDEO Teorie cutremurătoare! Cum a murit de fapt Paul Walker

Paul Walker, actorul devenit celebru în urma rolurilor din seria "The Fast and the Furous/ Furios şi iute", a încetat din viaţă, duminică, în urma unui înfiorător accident de maşină. Autorităţile susţin că în momentul producerii accidentului actorul şi prietenul său făceau cascadorii cu maşina pe stradă, potrivit Daily Mail.

Vestea morţii actorului din seria "The Fast and the Furous/ Furios şi iute", Paul Walker, a cutremurat întreg mapamondul. Actorul a murit, duminică, după ce maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost cuprinsă imediat de flăcări. Se pare că la volanul autovehiculului se afla partenerul de afaceri al megastarului, pilotul de curse Roger Rodas.

Potrivit jurnaliştilor britanici de la Daily Mail, în momentul producerii accidentului Paul Walker şi partenerul său Roger Rodas făceau cascadorii cu maşina pe stradă.

Autorităţile au dezvăluit primele informaţii de la faţa locului, după ce au studiat rămăşiţele maşinii.Se pare Porsche-ul Carrera GT în care se aflau cei doi a avut câteva probleme tehnice. Maşina a pierdut lichidul de la servo-direcţie iar şoferul a pierdut controlul maşinii la viteză mare,potivit TMZ. Mecanicii care asigurau întreţinerea maşinii au mers la faţa locului şi au văzut urmele lichidului pe şosea înainte de locul în care maşina a derapat şi a intrat într-un pom şi apoi într-un stalp.

Teoria este confirmată şi de faptul că maşina a luat foc în partea din faţă, deşi are motorul în partea din spate. Lichidul ar fi luat foc şi s-ar fi extins foarte rapid, cauzând o explozie ce a dus la moartea celor doi pasageri.

Anchetatorii susţin că identificarea victimelor va dura câteva zile, din cauza că trupurile acestora au fost mistuite de flăcări.

VIDEO Cum a murit Paul Walker! Maşina în care se afla a ars complet

FOTO Mesajul sfâşietor al fiicei lui Paul Walker, după moartea actorului

A ars de viu în maşină

Cu cine se afla Paul Walker în maşină în momentul accidentului

FOTO Emoţionant! Ce au făcut fanii în locul unde Paul Walker a murit


loading...
Loading...