VIDEO Solista trupei "The Cranberries" a fost eliberată din arest

Dolores O’Riordan.jpg

Dolores O’Riordan
Dolores O’Riordan, de 43 de ani, a fost arestată pentru că a băgat în spital o tânără
foto: Guliver/splashnews

Cântăreaţa Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, care a fost arestată luni sub acuzaţia atacării unei însoţitoare de zbor, la bordul unui avion, a fost eliberată de Poliţia irlandeză, fără a se menţine acuzaţiile care i-au fost aduse.

Dolores O'Riordan, în vârstă de 43 de ani, a fost arestată luni în urma unui presupus incident la bordul unui avion care zbura pe ruta Statele Unite - Irlanda, informează bbc.com.

Vocalista trupei The Cranberries a fost reţinută după ce ar fi atacat o însoţitoare de zbor la bordul cursei Aer Lingus care venea de la New York şi se îndrepta spre Shannon, Districtul Clare din Irlanda. După ce a fost examinată de un medic, O'Riordan a fost dusă la un spital din Limerick. Poliţia irlandeză a anunţat că artista a fost interogată pentru un timp la secţia de poliţie din Shannon, unde s-a plâns că ar fi bolnavă, potrivit Mediafax.

Un echipaj de intervenţie a urcat la bordul avionului după aterizarea pe aeroportul din Shannon, iar în timpul arestării un ofiţer a fost de asemenea rănit. Incidentul a avut loc la clasa business a zborului EI 110, care decolase de pe aeroportul JFK din New York, cu puţin timp înainte de aterizarea pe aeroportul din Shannon. Potrivit bbc.com, însoţitoarea de bord rănită ar putea avea o fractură la un picior şi a fost dusă la spital pentru radiografii şi tratament. Poliţistul nu a fost rănit grav şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un purtător de cuvânt al aeroportului Shannon a declartat ca avionul aterizase înainte de ora locală 5.00AM. "Pot confirma că un incident a avut loc la bordul cursei zilnice a Aer Lingus de la New York la Shannon. O persoană a fost arestată după sosirea cursei, la ora 4.47 AM", a declarat purtătorul de cuvânt.

Originară din Limerick, în vestul Irlandei, Dolores O'Riordan a devenit o artistă recunoscută la nivel mondial după ce a devenit vocalista trupei The Cranberries, când avea doar 18 ani. Cântăreaţa este căsătorită, are trei copii şi locuieşte la Dublin. The Cranberries a susţinut două concerte în România, în 2010, respectiv în 2012.

Loading...

Citește și

  • Hituri precum "What's a Woman", "Nah Neh Nah", "Puerto Rico", "Heading for a Fall" sau "Don't Break My Heart" au adus celebritatea trupei belgiene la începutul anilor '90. Vaya con Dios va cânta din nou n România.