VIDEO Show-ul lui Katy Perry din pauza Super Bowl 2015

katty_perry_superbowl.jpg

katy show
Katy Perry şi-a făcut intrarea pe o felină imensă
Foto Twitter
Citeste tot despre: 

Organizatorii meciului de Super Bowl 2015 din seara zilei de 1 februarie au pregătit pentru pauza de la jumătatea meciului un show incendiar. Anul acesta artiştii care s-au ocupat de el au fost Katty Perry şi Lenny Kravitz şi Missy Elliot.

Sfârşitul anului precedent a scurtat lista posibililor apariţii pentru show-ul de la pauza meciului dintre New England Patriots şi Seattle Seahawks la trei posibile nume din showbiz. În finală rămăseseră britanicii de la Coldplay, Katy Perry şi Rihanna. Câştigătoare a fost Perry, care la rândul ei i-a avut alături pe Lenny Kravitz şi Missy Elliott. Cântăreaţa a beneficiat de ajutorul organizatorilor care i-au făcut posibilă orice dorinţă cântăreţei. Ea şi-a făcut intrarea pe gazonul Phoenix Stadium din Glandale, Arizona, pe o felină uriaşă şi pe acordurile piesei "Roar". A urmat piesa "Dark Horse", ca după aceea Lenny Kravitz să-şi facă şi el apariţia pe melodia "I Kissed a Girl".

 

Show inspirat din The Hunger Games

Realizarea costumelor şi a decorului pentru show-ul de la pauza meciului de Super Bowl 2015 dintre New England Patriots şi Seattle Seahawks au fost inspirate se pare de secvenţele din filmele The Hunger Games ( Jocurile Foamei n.r.).

show-katy-perry.jpg

intrarea in scenă
Intrarea în scenă a cântăreţei a semănat izbitor cu cea din arenă a eroilor filmului "Jocurile Foamei"
Foto Twitter

În cel de-al doilea decor Katy a fost înconjurată de oameni de tinichea, ce semănau cu soldaţii care o escortau pe actriţa principală Jennifer Lawrance.

clipboard05.jpg

katy show
Artista a schimbat decorul pentru cea de-a doua melodie interpretată
Foto Twitter
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1