VIDEO Îl recunoaşteţi? Este cel mai sexy actor pe care l-a dat America

DiCaprio s-a îngrăşat

DiCaprio s-a îngrăşat

Burtă de bere şi bronz ca de tractorist! Leo DiCaprio pare un moşulică răblăgit alături de frumoasa Toni Garrn, neglijându-şi condiţia fizică în ultima vreme.

„Lupul de pe Wall Street” n-a fost niciodată un bărbat cu o condiţie fizică de invidiat, dar făcea toate femeile să leşine după el. Leonardo DiCaprio a muncit pe brânci să capete burta de bere cu care s-a afişat recent la plajă în Malibu.

Aflat în compania iubitei lui, frumoasa Toni Garrn, starul de 39 de ani şi-a dezamăgit fanele cu fizicul său. Actorul pare să fie certat cu sala de fitness, iar muşchii se remarcă prin absenţă. S-ar părea că superbul îngeraş de 22 de ani i-a pus capsa rău de tot, iar Leo a cam rărit partidele de sex nebun care-l menţineau în formă.

În 2005, avea un abdomen tare ca piatra, acum este un bărbos cu burtă

În 2005, avea un abdomen tare ca piatra, acum este un bărbos cu burtă

Şi dacă iubita lui arată de milioane şi e zveltă ca o gazelă, pufosul DiCaprio şi-a scos burta la soare. Iar când ai în conturi 220 de milioane de dolari (709,8 milioane de lei), nu-i de mirare că aspectul fizic contează mai puţin, dacă ştii cum să farmeci femeile.

A fost cuplat şi cu Mădălina Ghenea

Mare crai la Hollywood, Leo DiCaprio nu reuşeşte să păstreze iubitele prea mult lângă el. Actorul se poate lăuda cu o colecţie impresionantă de femei. El n-a ratat-o nici pe frumoasa Mădălina Ghenea, de 26 de ani, cu care a avut o relaţie de scurtă durată în 2011. Dar ea nu este marea lui cucerire. Starul s-a mai iubit cu Bar Rafaeli (29 de ani), Gisele Bundchen (33 de ani), Blake Lively (26 de ani) şi Emma Miller (25 de ani).

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1