VIDEO Hugh Jackman, gol într-un spot publicitar pentru ghete! Ryan Reynolds l-a convins să accepte provocarea

profimedia-0560946562_1.jpg

hugh jackman
Hugh Jackman a fost convins de bunul său prieten, Ryan Reynolds, să apară gol în reclamă
Sursă foto: Profimedia

Huck Jackman este cunoscut pentru interpretarea celebrului personaj, Wolverine, iar fanii nu și l-ar putea niciodată imagina în ipostaze obraznice! Iată că orice este posibil, iar de dragul prieteniei pe care o are cu actorul Ryan Reynolds, Hugh Jackman a acceptat să apară gol într-o reclamă la pantofi!

Actorul de 51 de ani s-a dezbrăcat pentru un spot publicitar al unui celebru producător de pantofi! Cel care a reușit să îl convingă de acest lucru pe carismaticul actor a fost colegul și prietenul său, Ryan Reynolds, care este și proprietarul companiei care a realizat reclama. 

profimedia-0560946603.jpg

hugh jackman
Sursă foto: Profimedia

În clipul video de 90 de secunde, Jackman apare complet gol în fața unui director executiv al brandului de pantofi, purtând o pereche de pantofi. Acesta încearcă să-i explice că a mers prea departe cu respectarea clauzelor din contractul de promovare a brandului, care stipula că el trebuie să poarte „doar” articole semnate R.M. Williams.

ryan.jpg

ryan reynolds
Ryan Reynolds este coleg și prieten al actorului australian
Sursă foto: Gettyimages

Nimeni nu a menționat, explicit, în contract că trebuie să poarte și haine, pe lângă ghetele sau pantofii pe care îi promova, iar Hugh a profitat de această breșă, spre amuzamentu tuturor celor care vor viziona spotul publicitar. 

profimedia-0560946584.jpg

hugh jackman gol
Hugh Jackman, gol, într-un spot publicitar
Sursă foto: Profimedia

„Cuvântul meu este sfânt. Când spun că sunt dedicat sută la sută, atunci sunt sută la sută”, este replica dată de Hugh, în reclamă, directorului vizibil stânjenit de situație. 

Hugh Jackman, în formă maximă, și la 51 de ani

Pandemia de coronavirus i-a obligat pe toți să se retragă în locuințe pentru a evita răspândirea virusului ucigaș pentru care nu a fost găsit un remediu până la ora actuală.Vedetele, cu averi de sute de milioane de dolari, s-au retras în vilele luxoase alături de cei dragi și au renunțat la lucrul cel mai drag lor, scena sau platoul de filmare.

hugh-jackman.jpg

hugh jackman
Hugh Jackman nu a renunțat la sport nici măcar în vreme de pandemie
Sursă foto: Profimedia

Chiar dacă au fost captivi în locuințe imense, doatate cu tehnologie de ultimă oră, piscine sau chiar terenuri de tenis, actorii s-au înarmat cu măști de protecție și au părăsit casa pentru a face sport și a se menține în formă. Acesta a fost și cazul lui Hugh Jackman, surprins la alergat de către fotoreporteri. Ajuns la 51 de ani, actorul australian are un tonus bun și este plin de energie. 

Loading...
 
 

Citește și

  • colin farrell

    Pandemia de coronavirus a dat peste cap întreaga planetă, iar oamenii sunt nevoiţi să respecte reguli stricte pentru a preveni răspândirea virusului ucigaş. Vedetele de peste Ocean şi nu numai sunt izolate în locuinţele luxoase de milioane de dolari şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care vor putea să revină la viaţa normală. Din păcate este incert momentul în care acest lucru va fi posibil şi nu le rămâne decât să se plimbe în jurul locuinţei, luând măsurile de protecţie necesare. Iată cum au fost surprinşi câţiva dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

  • FOTO

    Hugh Jackman (49 de ani) este unul dinstre cei mai de succes actori de origine australiană. Cunoscut pentru rolurile sale de excepție și pentru interpretarea pe care o oferă persoanjului Wolverine, Hugh are o viață personală liniștită alături de soția sa, dar în ciuda aparențelor, este măcinat de anumite regrete. Pentru a șasea oară , i-a fost descoperit un carcinom bazocelular și a fost supus intervenției chirurgicale. De pe patul de spital, oferă un sfat admiratorilor pentru a nu ajunge și ei în situația enfastă în care se află el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1