VIDEO A făcut 50 de operaţii pentru a arăta ca Kim Kardashian! Rezultatul e dezastruos

Şi-a distrus chipul ca să arate ca Kim Kardashian

kim operatii
Şi-a distrus chipul ca să arate ca Kim Kardashian

Poate părea ceva ieşit din comun, însă, un bărbat a ajuns să plătească nu mai puţin de 150.000 de dolari pe operaţii estetice, pentru a ajunge să semene cu idolul său, Kim Kardashian. Din păcate, rezultatul nu este deloc unul fericit.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani şi-a distrus întreaga înfăţişare, din dorinţa de a arăta asemenea vedetei lui preferate. 

Jordan Parke a cheltuit o avere, din dorinţa de a deveni "sora geamănă" a cunoscutei Kim Kardashian. Bărbatul a ajuns să atragă întreaga atenţie prin aspectul lui neobişnuit, scrie publicaţia britanică Daily Mail.

Are mai multe operaţii estetice

Are mai multe operaţii estetice
FOTO: Arhiva personală

El şi-a tatuat sprâncenele, şi-a făcut lifting la pomeţi, o rinoplastie şi şi-a mărit buzele într-un mod exagerat. Mai mul de atât, acesta este foarte preocupat de aspectul lui, astfel încât, a ajuns să folosească şi produse de make-up.

 

Din iubire pentru Kim, tânărul a recurs la 50 de operaţii estetice. El a declarat că şi-a descoperit pasiunea pentru voluptuoasa brunetă după ce a vizionat reality show-ul acesteia.

"Îmi place totul la Kim. E cea mai frumoasă femeie din lume. Pielea ei, părul ei sunt perfecte", a mărturisit Jordan James Parke pentru The Sun.

Deşi este conştient că oamenii îl privesc ciudat, Jordan se amuză şi îi tratează cu indiferenţă. "Râd când oamenii încearcă să mă insulte spunându-mi că par din plastic", a adăugat el.

Şi pe reţelele de socializare este foarte activ, unde îşi publică mereu selfie-uri, iar fanii, cât şi criticii îi urmăresc activităţile.

Oamenii îl critică pentru aspectul fizic

Oamenii îl critică pentru aspectul fizic
FOTO: Arhiva personală

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1