VIDEO Descoperire uluitoare după 20 de ani! Fanii au găsit mormântul lui Freddie Mercury!

Liderul trupei Queen, Freddie Mercury, a încetat din viaţă pe 24 noiembrie 1991, răpus de SIDA. De atunci, nimeni n-a ştiut exact unde îşi doarme artistul somnul de veci.

După decesul lui Freddie, s-a aflat că acesta a fost incinerat, însă nimeni nu a dezvăluit ce s-a înt]mplat cu cenuşa. Au existat teorii conform cărora cenuşa ar fi fost dusă la reşedinţa sa din Kensington, dar şi că aceasta ar fi fost împrăştiată deasupra Zanzibarului, locul unde Freddie s-a născut.

Acum, potrivit cotidianului Daily Mail, fanii împătimiţi ai regretatului lider al trupei Queen ar fi descoperit locul unde se află mormântul acestuia. Se pare că cenuşa ar fi fost împrăştiată sau depozitată la cimitirul Kensal Green din Londra. Admiratorii consideră că dovadă în acest sens este o placă memorială descoperită recent acolo.

"În memoria lui Farrokh Bulsara (numele adevărat al lui Freddie - n.r.). Ca să fiu mereu alături de tine, cu toată dragostea mea. M.", este mesajul de pe placă, scris în franceză. Pe placă sunt trecute corect data naşterii şi cea a morţii marelui muzician. În ceea ce priveşte semnătura de pe placă - M - acesta ar veni de la Mary Austin, o bună prietenă a lui Freddie.

z

Loading...