VIDEO «Beverly Hills, 90210» se întoarce pe micile ecrane! Iată emoționanta reuniune dintre actori!

beverly-hills-90210.jpg

„Beverly Hills, 90210” revine pe micile ecrane. Iată cum arată în prezent actorii serialului!
Foto: Fox

Ce prilej mai bun de a aduce nostalgia în casele a mii de oameni decât continuarea serialului lor favorit?! Dacă v-ați simțit mai melancolici în ultima perioadă, programul de televiziune Fox are planuri mari pentru readucerea zâmbetului pe chipul dumneavoastră, însă numai dacă sunteți fanii serialului „Beverly Hills, 90210”.

Aceștia au anunțat o continuare a producției ce a reușit să „fure” inimile telespectatorilor și să fie un real succes în urmă cu ceva vreme, în care vor apărea fix actorii îndrăgiți care făceau inimile admiratorilor să tresalte, doar puțin mai schimbați de..timp, însă. Și dacă acest lucru nu era suficient, vedetele s-au revăzut și au creat un promo pentru noul sezon, care i-a emoționat pe urmăritorii fideli ai serialului. Iată-i pe Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green și Tori Spelling din nou împreună! 

acum_fra_dylan-profimedia-0433284717_1.jpg

Așa arată actorii serialului în prezent
Foto: Profimedia

«Beverly Hills, 90210» se întoarce pe micile ecrane!

Un alt motiv de emoție, de data aceasta negativă, a reprezentat și lipsa lui Dylan din noua ecranizare a serialului, având în vedere că actorul Luke Perry, cel care dădea viață personajului adorat de mii de fani, a murit la începutul lunii martie a acestui an, lăsând un gol imens și în sufletele colegilor lui de platou, care vor încerca din răsputeri să continue proiectul fără el, deși majoritatea au dezvăluit că starul va fi extrem de greu de uitat și nicidecum înlocuit vreodată. Acesta își exprimase dorința de a participa în noul sezon, înainte să moară în urma accidentului vascular cerebral suferit, potrivit etonline.com.

atunci-profimedia-0417928826_1.jpg

Așa arătau actorii atunci! Îi mai recunoști?
Foto: Profimedia

„Toată echipa este din nou împreună și până acum totul este bine. Toți sunt extrem de fericiți că au din nou posibilitatea de a lucra din nou împreună. Vor ca totul să iasă bine pentru a-i omagia memoria lui Luke prin acest show”, a declarat o sursă apropiată actorilor. Mai mult decât atât, noul sezon vine și cu o surpriză: starurile vor juca versiuni îmbunătățite ale personajelor lor, unele acțiuni fiind inspirate chiar din viețile lor reale și din relațiile pe care le au unii cu ceilalți. 

A mai existat o continuare a serialului în 2008, însă a fost adaptată zilelor noastre, iar personajele principale erau alți adolescenți. Totuși, Jennie Garth și Shannen Doherty au jucat și în acest serial, același roluri, Kelly și Brenda, însă în viitor, când fiecare era deja „la casa ei”. Să vedem însă ce noutăți vor aduce producătorii de data aceasta!

„Ce se va întâmpla atunci când vechile iubiri, vechii prieteni sau dușmani se întâlnesc și reiau povestea de unde au lăsat-o?!”, își anunță postul de televiziune Fox marea întoarcerea a serialului pe micile ecrane. Vizionați clipul de prezentare mai jos, care are câteva surprize și în ceea ce privește coloana sonoră a melodiei tematice a show-ului! 

Loading...

Citește și