Viața unei dive supreme. Diana Ross, Regina de la Motown

diana_ross.jpg

diana ross totul despre ea
Diana Ross are acum 71 de ani
foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Nu e de mirare că Michael a iubit-o atât de mult. Ai fi zis că e sora lui geamănă! Aveau multe în comun: acea carismă scenică unică, suplețea tipică unui balerin, ușurință în mișcări și drumul bine conturat către nemurire.

Miss Ross, așa cum insistă artista de 71 de ani să i se spună, și nu din vanitate, ci dintr-o reminiscență a acelei politeți un pic desuete, a fost jumătatea Regelui, în ciuda diferenței de 14 ani dintre ei. Poate nu la nivel sentimental, însă când apăreau pe scenă, cei doi păreau plămădiți din același material: de megastar. Diva cu păr bogat, podoabă naturală în care pare că-i stă puterea, i-a supraviețuit celui care o adora și pe care ea îl alinta, într-un mod mai degrabă senzual decât matern, My Baby.

Diana Ross a fost The Supreme of The Supremes și, așa cum chiar ea avea să pretindă, și-a câștigat dreptul să fie o divă, căci pentru asta a muncit o viață întreagă (și, spun gurile rele, a călcat peste cadavre): pentru a fi cea mai strălucitoare stea din constelația muzicii. Și de pe celebrul bulevard Walk of Fame, am putea spune, acolo unde Diana a primit două stele: una ca artist solo și una ca membră a trupei The Supremes.

Povestea ei începe în Detroit, Michigan, pe 26 martie 1944, acolo unde Ross și alte două fete ambițioase și talentate, Florence Ballard și Mary Wilson, își imaginau viitorul pe scenă, în rochii asortate, cântând și dansând pe ritmuri soul, precum multe alte trupe de fete ale acelor ani. Întâlnirea cu Berry Gordy, mogulul de la casa de discuri Motown, cea care avea să popularizeze muzica neagră în State în anii ‘60 și ‘70, le-a adus pe Diana și colegele ei aproape de împlinirea visului. Au semnat, au devenit The Supremes și, până astăzi, au rămas una dintre cele mai bine vândute trupe de fete din lume, cu 10 single-uri ajunse numărul 1 în Billboard Hot 100.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui material despre viața lui Diana Ross!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1