Viaţa secretă a lui Michelle Obama. Mărturisiri dureroase despre pierderi de sarcini şi crize în cuplu

obama-2.jpg

Michelle şi Barack Obama
Citeste tot despre: 

Când credeam că am aflat totul despre ea în decursul celor două mandate prezidenţiale ale lui Barack Obama, iată că fosta Primă Doamnă face dezvăluiri şocante.

Părea că, odată cu ieşirea din mainstreem-ul sferei politice, viaţa lui Michelle Obama (54) se va reaşeza pe făgaşul obişnuit şi că, la fel ca alte Prime Doamne, se va dedica lecturii, vieţii tihnite, întâlnirilor omagiale şi operelor de binefacere. Şi, desi­gur, ne aşteptam şi să scrie un volum de me­morii despre experienţa sa la Casa Albă, timp de două mandate prezidenţiale, cu situaţii in­edite şi evenimente petrecute dincolo de uşile închise. Dar recunoaştem că autobiografia sa ne-a surprins cu mult peste aşteptări.

În volu­mul Povestea mea/Becoming, scris într-un stil fermecător şi lansat recent la nivel mondial, Michelle Obama face o cronică a experienţelor sale, pornind de la copilăria trăită în Chicago, trecând prin anii în care a trebuit să îmbine responsabilităţile de mamă cu cele profesi­onale şi ajungând la anii petrecuţi la cea mai vestită adresă din lume. Şi nu te-ai aştepta de la o fostă Primă Doamnă la atât de multă sinceritate şi luciditate, la descrieri în deta­liu şi evocări atât de vii şi intime. Iar Michelle chiar nu conteneşte să surprindă şi să inspire, deopotrivă, făcând cele mai neaşteptate măr­turisiri despre dificultăţile prin care au trecut ea şi soţul ei, fostul preşedinte Barack Oba­ma, de-a lungul celor 26 de ani de mariaj. Şi, din câte se pare, primele obstacole au apărut chiar după nunta lor.

Află ce dezvăluiri a făcut Michelle Obama

Loading...