Viaţa personală a lui Jamie Oliver. Soţia a rămas cu el pentru că "i s-a făcut milă"

viata_personala_a_lui_jamie_oliver_sotie.jpg

viata personala a lui jamie oliver
Viaţa personală a lui Jamie Oliver: Bucătarul şi Jools sunt împreună de 22 de ani
Foto: Arhiva personală

Jamie Oliver este unul dintre cei mai faimoşi bucătari din lume, iar reţetele lui au fost încercate de oricine. Viaţa personală a lui Jamie Oliver este un subiect la fel de interesant ca şi cărţile cu bunătăţi ale englezului de 40 de ani. Jamie are o relaţie de 20 de ani cu Jools (40 de ani), iar cei doi au împreună patru copiii.

Se ştie că viaţa personală a lui Jamie Oliver este una de familie. Bucătarul şi soţia lui sunt împreună din 1993, când s-au cunoscut prin nişte prieteni comuni. Pe atunci, aveau doar 18 ani. 

Viaţa personală a lui Jamie Oliver: “I s-a făcut milă de mine”

Viaţa personală a lui Jamie Oliver. Deşi sunt unul dintre cele mai stabile cupluri de celebrităţi, Jamie a povestit că iniţial Jools nu a fost deloc impresionată de el.

“Am intrat cu maşina într-un alt vehicul la prima noastră întâlnire. I s-a făcut milă de mine. S-a gândit că, la cum conduc, am nevoie de cineva care să mă ajute în viaţă”, a povestit Jamie.

Şi a rămas lângă el de atunci, dovadă fiind viaţa personală a lui Jamie Oliver, care este un soţ grijuliu şi un tată devotat. Jools a fost mereu alături de el, chiar din momentul în care Jamie a început să apară la tv, în cadrul emisiunii “Nake Chef”, la finalul anilor 1990. Jools, care crează haine pentru copiii şi scrie cărţi, a fost mereu alături de Jamie: când bucătarul a primit ordinal de Membru al Imperiului Britanic în 2003, soţia lui a stat mândră lângă el.

Cei doi s-au căsătorit în 2000, iar în 2001 a venit pe lume prima lor fiică, Poppy (14 ani). De atunci, Jools a mai adus pe lume alţi trei copii: Daisy (12 ani), Petal (5 ani) şi Buddy (4 ani). Ba chiar, cei doi si-ar mai dori un micuţ, aşa că nu exclude posibilitatea ca familia să se mărească pe viitor. "Ar fi grozav să avem gemeni". 

Viaţa personală a lui Jamie Oliver: Soţia îi verifică telefonul

Cu toate că sunt împreună de peste 20 de ani, viaţa personală a lui Jamie Oliver nu e una uşoară. Bucătarul a recunoscut că mariajul e un lucru dificil, mai ales când ai patru copiii neastâmpăraţi ca ai lor. Însă Jamie a spus că el şi Jools “se iubesc nebuneşte”, iar soţia lui are încredere deplină în el.

Totuşi, Jools a recunoscut că îl ţine din scurt: “Îi verific emailul, contul de Twitter, telefonul. Totul e în regulă. Sunt o tipă geloasă, dar cred că sunt destul de relaxată totuşi”.

Viaţa personală a lui Jamie Oliver: cum e să creşti patru copii

viata_personala_a_lui_jamie_oliver_familie.jpg

viata personala a lui jamie oliver
Viaţa personală a lui Jamie Oliver: el şi Jools au patru copii, , Poppy (14 ani), Daisy (12 ani), Petal (5 ani) şi Buddy (4 ani).
Foto: Arhiva personală

Viaţa personală a lui Jamie Oliver nu e una liniştită: bucătarul şi soţia lui au recunsocut că e greu să creşti patru copii. Deşi în acest moment sunt cuminiţi, în secunda următoare, lucrurile sunt extreme de haotice.

“Cu patru copiii, eşti la 30 de secunde distanţă de anarhie completă”, a povestit Jamie, amuzat, o dată, iar soţia l-a corectat: “15 secunde”.

Chiar şi aşa, cu tot haosul din viaţa personală a lui Jamie Oliver şi a soţiei sal, cei doi au mereu timp pentru relaţia lor.

“Dacă alegi persoana potrivită, trebuie doar să fii suficient de răbdător să ştii că, în ciuda certurilor stupide avute după o săptămână grea, totul va fi ok”, a spus Jamie, într-un interviu. Unde mai pui că bucătarul are mereu grijă să îi aducă cafea dimineaţa soţiei şi îi masează picioarele.

Însă călătoriile dese şi-au pus şi ele amprenata pe viaţa personală a lui Jamie Oliver, iar chef-ul a trebuit să aibă mereu grijă pentru a-şi îmbina viaţa de familie cu munca. Acum însă nu mai pleacă atât de des, doar două luni pe ani, deşi soţiei i-ar plăcea ca el să lucreze mai puţin.  

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1