Viaţa neştiută a lui Edith Gonzalez! Actriţa a făcut un copil cu un politician însurat, iar apoi s-a măritat cu un prieten

edith-gonzlaez-95362000.jpg

Viaţa neştiută a lui Edith Gonzalez! Actriţa a făcut un copil cu un politician însurat, iar apoi s-a măritat cu un prieten
Sursa foto: Antena 1

Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a dus o viaţă intensă, asemenea, filmelor în care a jucat.

Edith Gonzalez s-a stins din viaţă la vârsta de 54 de ani, după ce timp de trei ani s-a luptat cu o formă de cancer. Aceasta a lăsat în urmă o fiică de aproape 15 ani,  care a venit pe lume în urma unei relaţii amoroase pe care a avut-o cu politicianul Santiago Creel. Edith Gonzalez l-a cunoscut în 2003 şi a început o relaţie cu el, chiar dacă ştia că e însurat. Bărbatul, pe vremea aceea senator, era căsătorit de 21 de ani cu Beatriz Garda Rios. 
Acesta n-a vrut să-şi recunoască fiica, motiv pentru care Constanza a fost înregistrată în acte doar cu numele mamei. Patru ani mai târziu, însă, timp în care actriţa a ţinut secretă identitatea tatălui, acesta şi-a recunoscut fiica. 
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Andreea Bălan, anunţ surprinzător: "Dragilor, mă las de muzică"
Horoscop 17-23 iunie. Surprize pentru Vărsători la final de săptămână

 

Loading...

Citește și

  • edith

    Edith Gonzalez (52 de ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Vedeta este poate cea mai îndrăgită actriță la noi în țară, după numeroase roluri memorabile interpretate, care au ținut românii cu sufletul la gură. Din păcate, aceasta trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer.

  • Cele mai îndrăgite actriţe de telenovele, una originară din Venezuela, iar celaltă, din Mexic, s-au născut în aceeaşi zi, pe 10 decembrie, însă în ani diferiţi. Deşi au jucat în multe seriale lacrimogene, Gabriela Spanic şi Edith Gonzalez au ele însele poveşti de viaţă care te emoţionează profund. Ambele au trecut pe lângă moarte.

  • edith gonzalez a murit de cancer

    A murit actrița mexicană Edith Gonzalez. Aceasta avea doar 54 de ani și, deși fusese diagnosticată cu cancer, părea că-și revenise complet. Din păcate, în 13 iunie, a fost făcută publică teribila veste: Edith Gonzalez a murit în dimineața zilei de joi, într-un spital din Mexico City. Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar se crede că are legătură cu cancerul ovarian și de col uterin cu care s-a luptat în 2016.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1