Vedete lăsate cu ochii în soare chiar înainte de a ajunge la altar

blog280915kiefer.jpg

Unele vedete internaționale au mare ghinion când vine vorba de dragoste, mai als câ unele au fost părăsite înainte cu câteva zile de a ajunge la altar

Credeau că au găsit fericirea în iubire, dar viața le-a demonstrat că nu totul e lapte și miere. Nu doar că au fost părăsite de partenerii de viață înainte de a face pasul cel mare, dar au trebuit să suporte mediatizarea dureroasă care a urmat în presă.

Deși au mare noroc la public și roluri care le-a adus mult dorita faimă, unele vedete nu au deloc noroc în sragoste. Cum nu le putem avea pe toate, starurile internaționale au trecut prin multe din cauza ghinionului în amor, dar mai ales din cauza presei care punea mereu sare pe rană, potrivit suggest.com.

Brad Pitt, părăsit de Gwyneth Paltrow

S-au cunoscut pe platourile de filmare din "Seven" și a fost dragoste la prima vedere. Iubirea a durat până în momentul în care Gwyneth a decis să-l părăsească pe Brad, fix înainte de nuntă, în 1997. Motivul a fost unul simplu, actrița nu era pregătită să facă pasul cel mare! 

Hugh Hefner si Crystal Harris

 

Nunta era planificată pentru 2011,dar Harris a anulat-o cu doar cinci zile înainte. La puțin timp după, aceasta s-a hotărât să îi mai dea o șansă și să se întoarcă la el. Cei doi s-au căsătorit de Revelion, după care Crystal a decis să-l părăsească pe actor definitv.   

Ben Aflleck si Jennifer Lopez

Actorul i-a cumpărat lui Jennifer un inel de 1,2 milioane de dolari când a cerut-o de soție. Zvonul cum că Affleck ar fi înșelat-o cu o stipteuză a făcut-o să îl părăsească la puțin timp înainte de ceremonia de nuntă.

Demi Moore si Emilio Estevez

S-au întâlnit în timpul filmului ”St Elmo's Fire”, regizat de Emilio. Cei doi reprezintă un cuplu atipic, deoarece au hotărât să rămână prieteni după ce s-au despărțit, chiar înainte de nuntă, de comun acord. Au fost convinși că relația lor era bazată doar pe o pasiune intensă și nimic mai mult.

Tara Reid, lăsată cu ochii în soare de Carson Daly

Tara a fost devastată după ce Carson a anulat planurile de căsătorie din 2000. A urmat o perioadă plină de petreceri și operații estetice nereușite în viața  actriței, care a mărturisit că dacă s-ar fi măritat atunci viața ei era minunată și că, până acum, ar fi avut și copii împreună. Motivul despărțirii nu a fost niciodată dezvăluit.

Kiefer Sutherland, parasit de Julia Roberts

Au fost nedespărțiți după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare din pelicula "Flatliners". Celebra "Frumușica" din "Pretty Woman" a jucat destul de dur de data asta, înșelându-și logodnicul cu cel mai bun prieten.  L-a părăsit pe Kiefer cu câteva zile înainte de ceremonia planificată în 1991 și a plecat în Irlanda cu cel mai bun prieten al lui, Jason Patric.

Lance Armstrong si Sheryl Crow

Cuplul celebru a rezistat timp de trei ani și părea desprins dintr-un cadru de rai. Problemele și-au făcut apariția când dorințele celor doi nu mai coincideau. Cântăreața își dorea o familie, iar Lance voia doar să se relaxeze. Mai târziu, a apărut în presă un alt motiv al despărțirii. S-a spus că Sheryl și-ar fi prins viitorul soț implicat în afaceri cu droguri.  

 

 

 

 

 

 

Loading...