Vă vine să credeţi? Între ei e o diferenţă de 20 de ani

d114-foto5-50-90-profimedia-0486222219.jpg

Anna Eberstein (39 de ani) şi Hugh Grant (59 de ani)
Foto: Profimedia

Celebrul actor britanic Hugh Grant (59 de ani) a fost râvnit, de-a lungul timpului, de femeile din întreaga lume, fiindcă multă vreme nu s-a hotărât să se însoare.

Suedeza Anna Eberstein, o producătoare de televiziune, de numai 39 de ani, l-a făcut să renunţe, anul trecut, la burlăcie. El a fost surprins recent în compania acesteia la premiera filmului “The Gentlemen”, care a avut loc la Londra. 

Chiar dacă starul are înălţimea de 1,80 metri, Anna este mai înaltă decât el. 

d214-foto5-50-90-profimedia-0486222219.jpg

Anna e mai înaltă decât soţul său, Hugh Grant
Foto: Profimedia

Şi asta nu numai pentru că poartă pantofi cu tocuri înalte. Hugh Grant este împreună cu Anna Eberstein de şapte ani. Însă sunt căsătoriţi abia din 2018. 

Ei au împreună trei copii, John Mungo, în vârstă de 7 ani, şi alţi doi de 4, respectiv un an, al căror nume şi sex nu vor să-l spună. Actorul are o avere de 80 de milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

  • Celebrul actor britanic Hugh Grant (59 de ani) a fost râvnit multă vreme de femeile din întreaga lume, fiindcă a evitat multă vreme să se însoare. Iată însă că, anul trecut, suedeza Anna Eberstein, o producătoare de televiziune în vârstă de 40 de ani, l-a făcut să renunţe în sfârşit la burlăcie.

  • Unul dintre actorii celibatari convinşi renunţă în sfârşit la burlăcie! Hugh Grant, binecunoscut pentru rolul din filmul „Patru nunţi şi o înmormântare”, se însoară pentru prima oară la vârsta de 57 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1