Vă mai amintiţi de Arabela și Rumburak? Cum arată acum

arabela_vrajitor_rumburak.jpg

serial arabela vrajitor rumburak
Povestea prințesei Arabela, râvnită de vrăjitorul Rumburak, era în mare vogă în anii '80
colaj: Click!

Înainte de Revoluție, oferta posturilor tv nu era atât de bogată. Serialul „Arabela”, o producție cehoslovacă, era însă așteptat cu sufletul la gură de telespectatori. Click! îți arată cum s-au schimbat actorii din rolurile principale, la 40 de ani de la debutul pe micile ecrane.

Povestea în care vrăjitorul Rumburak (interpretat de Jirí Lábus) dorea cu tot dinadinsul să se însoare cu prinţesa Arabela (interpretată de Jana Nagyová) era de mare succes și în România, la începutul anilor ’80. Serialul produs în Cehoslovacia s-a bucurat și de o continuare, „Arabela se întoarce”, în 1993. De atunci, însă, și până astăzi, actorii care au dat viață personajelor principale s-au schimbat foarte mult.

Serialul „Arabela”, hit-ul producțiilor tv din anii ’80

„Arabela” a renunțat la scenă

arabela_-_jana_nagyova.jpg

serialul arabela actrita Iana nagyova
Actrița Jana Nagyová și-a dedicat viața familiei și s-a stabilit în Germania
foto: arhiva personală

 

Actriţa care a rămas în istoria cinematografiei pentru rolul Arabela, Jana Nagyová, a renunțat la scenă. Născută la 9 ianuarie 1959, a fost îndrăgostită de actorie încă din copilărie, când a început să joace teatru de amatori. A urmat studiile la Conservatorul din Bratislava și a studiat pian și canto. A jucat în 19 producţii, însă din 1993, după „Arabela se întoarce”, s-a retras din lumea teatrului şi a filmului. Din 1997, Jana Nagyová locuiește cu familia sa în Germania.

„Rumburak” și-a dedicat viața artei

rumburak_-_jiri_labus.jpg

serial arabela rumburak Jirí Lábus
Actorul Jirí Lábus este cooptat în mai multe proiecte actoricești. Colaborează și cu Hollywood-ul
foto: arhiva personală

 

Marți (26 ianuarie), interpretul vrăjitorului Rumburak a împlinit 66 de ani. Născut în Praga, Jirí Lábus are la activ peste 177 de roluri în filme şi seriale, dar este şi scenarist. Totuși, rolul din serialul „Arabela” este cel mai cunoscut. Spre deosebire de fosta lui colegă de scenă, actorul și-a dedicat toată viața artei: nu este căsătorit și nu are copii. Pentru anul acesta, are două proiecte, dintre care unul la Hollywood, intitulat „Gooblin 2”.

Loading...
 
 

Citește și

 • Jennifer Lopez le-a arătat fanilor mai mult decât şi-ar fi dorit, la finalul unui concert ţinut la Las Vegas. Cântăreaţa s-a aplecat, în semn de mulţumire pentru aplauzele publicului, când salopeta ei sclipitoare s-a rupt chiar între picioare.

 • jennifer lopez amanta julia roberts

  Uneori, celebritățile își întâlnesc sufletele pereche în … cele mai nepotrivite momente. Cu toții știm povestea lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie care s-au îndrăgostit pe când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston, așa că ne gândeam să facem un top al actrițelor care au trecut de la statutul de amantă la cel de soție!

 • libby tanner vedeta sani

  În timp ce România îngheață la temperaturi de -10 grade, celebritățile de peste ocean se răsfață la soare, la piscină. Mai mult, unele preferă să se bronzeze și pe cele mai intime zone ale corpului, lăsându-și nurii la vedere în toată splendoarea lor.

 • Au fost rivali o viaţă, acum vor sta sub acelaşi acoperiş! Regele porno, Larry Flynt (73 de ani), părintele revistei pentru adulţi „Hustler”, şi-a anunţat intenţia de a cumpăra Playboy Mansion.

 • Incredibil! Chris Hemsworth a slăbit 15 kilograme pentru a juca în „Naufragiatul”. Apoi, în numai două luni, a reuşit să se îngraşe 15 kilograme ca să-l întruchipeze pe personajul care l-a consacrat, Thor.

 • elisabeth hurley

  Dezamăgită în dragoste, actrița Elisabeth Hurley a făcut o mărturisire surprinzătoare într-un interviu recent. ”Aș putea ieși cu un puști de 18 ani… și totul ar fi bine”, a declarat vedeta care are un ”carnet de bal” foarte aglomerat, cu nume grele, precum cel al actorului Hugh Grant sau al afaceristulu indian Arun Nayar.