Vă era dor? Când difuzează PRO TV filmul "Singur acasă". Este a 14-a oară consecutiv

home-alone_tb730.jpg

singur acasa
Primul film din seria "Singur acasă" va fi difuzat pe 7 decembrie, la PRO TV
foto: PRO TV
Citeste tot despre: 

Nu există Crăciun fără seria "Singur acasă" la PRO TV, așa că postul de televiziune a făcut anunțul așteptat de toată lumea: nici iarna asta nu va trece fără să urmărim aventurile lui Macauley Culkin.

Sâmbătă, 7 decembrie, ne așezăm din nou în fața televizoarelor și vom revedea filmul "Singur acasă"! A 14-a oară! De la ora 20.00, Joe Pesci își va începe din nou asaltul asupra casei lui Kevin, pe care acesta și-o va apăra cu determinare, curaj și un praf de... magie! 

singur-acasa_.jpg

home alone
Celebrul film a fost lansat în 1990

Pe 14 decembrie, de la 22.30, Macauley Culkin ajunge să fie "Singur acasă II – Pierdut în New York". În loc de Florida ajunge în New York și întâmplarea face să se întâlnească, din nou, cu hoții pe care reușise să-i bage în închisoare. De aici, totul ajunge să fie o adevărată cursă prin oraș, dar știm cu toții deznodământul! 

"Singur acasă 3" vine tot sâmbătă, tot de la 20.00, dar pe 21 decembrie. Ce se întâmplă atunci când ai varicelă și trebuie să stai acasă? ....aperi casa ta și chiar și pe ale vecinilor din cartier! Alex Pruitt dovedește că poate învinge atât niște hoți de renume internațional, cât și poliția, care îi urmărește pe aceștia de ani de zile. 

PRO TV difuzează "Singur acasă" a 14-a oară consecutiv

Deși are aproape 30 de ani, "Singur acasă" este unul dintre motoarele de audiență pentru Pro TV. În 2018, primul film din seria "Singur acasă" a depășit două milioane de telespectatori. Conform paginademedia.ro, anul trecut a fost a treisprezecea difuzare consecutivă pe Pro TV a filmului Singur Acasă, de când există măsurători de audiență. 

Citește și:

Macaulay Culkin rupe tăcerea! Mărturisiri şocante despre prietenia cu Michael Jackson

VIDEO Macaulay Culkin: drogurile i-au distrus viaţa

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1