Uriașul din ”Eroi de sacrificiu” s-a transformat în fetiță cu cârlionți. Dolph Lundgren, de nerecunoscut!

dolph_lundgren_expendables_2_2011.jpg

Dolph Lundgren a intrat în echipa ”Eroi de sacrificiu” în 2011
Dolph Lundgren a intrat în echipa ”Eroi de sacrificiu” în 2011
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Dolph Lundgren în vârstă de 63 de ani a început filmările pentru ”Aquaman 2” în care apare alături de Jason Momoa și și-a surprins fanii cu o transformare radicală. El și-a lăsat părul lung și l-a vopsit în roșu. Actorul suedez de 1,96 metri înălțime glumește pe seama transformării spunând simpatic că se simte extraordinar îmbrăcat în colanți și haine mulate. Uriașul expert în arte marțiale este de nerecunoscut, însă este fericit pentru că în următorii doi ani  va avea de muncă. În paralel cu filmările pentru ”Aquaman” care va fi lansat cel mai probabil anul viitor, el lucrează alături de prietenii săi Sylvester Stallone și Jason Statham la un nou film din seria ”Eroi de sacrificiu”.

dolph_lundgren_aquaman_2.jpg

Ce transformare! Cu părul lung, vopsit în roșu și în colanți, Lundgren e gata să înceapă filmările la ”Aquaman 2”
Ce transformare! Cu părul lung, vopsit în roșu și în colanți, Lundgren e gata să înceapă filmările la ”Aquaman 2”
foto: Instagram

Citește și:

Cum a ajuns Dolph Lundgren să facă sex cu o femeie cu aproape 40 de ani mai tânără

Între pozele astea au trecut 32 de ani

Dolph Lundgren, avere de 18 milioane $

Dolph Lundgren, acum în vârstă de 63 de ani, s-a născut la 3 noiembrie în Spanga, Suedia. Numele lui real este Hans Lundgren. El a fost însurat cu Peri Momm, între 1991 și 1992 și cu Anette Qviberg, între 1994 și 2011. Are două fiice, pe Ida, de 25 de ani și pe Greta, de 19 ani, rezultatul iubirii cu Anette Qviberg. Lundgren este expert în arte mațiale, are o înălțime de 1,96 metri și a strâns o avere de 18 milioane de dolari. Cunoscut pentru rolurile de dur din filme, el a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude van Damme și Sylvester Stallone.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • dolph lundgren abdomen

    Dolph Lundgren (58 de ani) a fost printre primii acftori care au jucat eroi de acțiune la Hollywood. Recent, el a fost surprins pe platourile de filmare ale noului său lungmetraj, în Hawaii. Actorul a fost pozat la bustul gol, spre deliciul admiratoarelor lui de toate vârstele. Are un corp foarte lucrat și a demonstrat că nu contează câți ani ai, atunci când vine vorba despre un trup musculos.

  • Celebrul actor suedez Dolph Lundgren (59 de ani), expert în arte marţiale şi binecunoscut pentru statura impresionantă, e toată ziua cu ochii pe frumoasa lui fiică, Ida, de 21 de ani.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5