Rita Ora, scene sexy pe yacht! A fost la un pas de o gafă vestimentară din cauza bikinilor prea mici

foto_mare_profimedia-0550750269_1.jpg

Diva se făcea că vrea să se dezbrace provocator
Fotografii: Profimedia
Citeste tot despre: 

Chiar dacă e pandemie de COVID-19, nu renunţă la vacanţă! Rita Ora se află în Spania, la soare, împreună cu iubitul său, Romain Gavras. Îşi arată cu mândrie trupul sexy.

Ca să evite contaminarea cu virusul COVID-19, cântăreaţa Rita Ora, de 29 de ani, a preferat o vacanţă cu iahtul. Ea a fost surprinsă, recent, la plajă, pe luxoasa ambarcaţiune, în Ibiza, insulă spaniolă din arhipelagul Baleare, din vestul Mării Mediterane.

foto_1_profimedia-0550750272_1.jpg

S-a bronzat o zi întreagă pe iaht

Toată ziua se hârjoneşte la soare cu iubitul său, regizorul greco-francez  Romain Gavras (39 de ani). Rita s-a îmbrăcat într-un costum auriu, care îi lăsa mult din sâni la vedere.

Va trebui să stea în carantină după distracție

foto_2_profimedia-0550750247_1.jpg

Şi-a arătat fundul sexy

De asemenea, slipul era minuscul, pentru a-i scoate în evidenţă trupul apetisant. Mai mult decât atât, tot timpul trăgea de slip, de parcă ar fi vrut să se dezbrace, provocator. Rita spune că are o relaţie serioasă cu Gavras. Până acum ea a tot schimbat iubiţii, între care s-au numărat Calvin Harris, Andrew Garfield, Rob Kardashian, muzicianul Andrew Watt şi Ricky Hil, fiul celebrului creator de modă Tommy Hilfiger.

foto_3_profimedia-0550806395_1.jpg

Sânii dădeau să-i iasă afară

Vedeta va trebui să stea în carantină 14 zile la întoarcerea în Marea Britanie, după vacanţa din Spania. Rita Ora este cu siguranţă una dintre cele mai sexy prezenţe din industria muzicală. Cunoscută pentru nonconformisul ei, dar şi pentru hit-uri cum ar fi “RIP” şi “How we do party”, cântăreaţa are o avere de 25 de milioane de dolari. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1