Ups, ce sexy este Britney! Cântăreaţa a cântat în Texas îmbrăcată doar cu lenjeria intimă

britney_spears_super_sexy_in_concertul_din_austin_texas_1.jpg

britney spears a fost supr sexy la concertul din austin texas
Britney Spears în vârstă de 36 de ani a încins audienţa din Texas cu mişcările ei senzuale
foto: Profimedia

Ups, she did it again! Aşa sună o melodie interpretată de Britney Spears, în vârstă de 36 de ani, care se potriveşte de minute în contextul spectacolului din Austin, Texas. Britney a cântat în faţa fanilor ei prezenţi la Formula 1 GP din Austin îmbrăcată doar în nişte bikini minuscului şi sutien. Prestaţia ei a încins atmosfera.

Ups, cât de sexy e Britney! Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani a făcut senzaţie în faţa publicului prezent la cursa de Formula 1 GP din Austin, Texas. Îmbrăcată ca un fotomodel de lenjerie intimă, Britney a dansat non-stop şi a flirtat cu dansatorii pe scenă încingând imaginaţia bărbaţilor din primele rânduri. Concertul a avut loc duminică, la scurt timp după ce cântăreaţa a anunţat că a semnat un contract şi, în următorii doi ani, va susţine spectacole doar în cazinourile din Las Vegas.

Britney Spears, super-sexy la concertul din Austin

Britney Spears a schimbat nu mai puţin de cinci ţinute în timpul spectacolului, însă nu a pus pe ea mai multe haine, ci a continuat să cânte îmbrăcată în lenjerie intimă. Mulţi au remarcat faptul că „până şi dansatorii erau mai acoperiţi decât ea”, dar au apreciat energia debordantă de care a dat dovadă fosta prinţesă Disney. Costumaţia lui Britney a constat în ciorapi-plasă, lenjerie intimă cu paiete, cizme de piele şi nişte accesorii demne de expertele sado-maso.

britney_spears_super_sexy_in_concertul_din_austin_texas_3.jpg

britney spears a dansat senzual in timpul concertului din texas
Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani le-a arătat fundul spectatorilor din primele rânduri
foto: Profimedia

Citeşte şi:

Britney Spears a pierdut din nou lupta cu fostul soţ

Britney Spears s-a logodit în secret cu iubitul tinerel? Detaliul care a dat-o de gol

Secretul transformării sexy a lui Britney

După ce a semnat contractul cu promoterul din Las Vegas, impresarii lui Britney au avut grijă să îi mărească echipa de specialişti. Aşa că solista care interpretează piesele „Hit me baby one more time” sau „Toxic” i-a angajat pe cei doi directori de creaţie pe care i-a avut Jennifer Lopez în turneul de anul trecut. După ce aceştia au acceptat oferta, Britney a anunţat că tematica spectacolor ale ei se va numi „Domination”. Primul concert din serie „Piece of Me” are loc la Park Theater at Park MGM.

britney_spears_super_sexy_in_concertul_din_austin_texas_2.jpg

britney spears a facut spectacol de zile mari in austin texas
Britney Spears a mimat câteva scene demne de spectacolele sado-maso direct pe scenă
foto: Profimedia

Britney Spears are o avere de 215 milioane $

Britney a reuşit să strângă o avere de 215 milioane de dolari. Ea a avut un mare noroc că din 2007 şi până în urmă cu doi ani, cel care i-a administrat averea a fost tatăl ei, Jamie Spears. Şi din cauză că după divorţul de Kevin Federline (2007), cântăreaţa a turbat. A pierdut custodia celor doi copii Sean (13 ani) şi Jayden (12 ani) şi a fost obligată să îi plătească pensie alimentară lui Federline. Cântăreaţa născută la 2 decembrie 1981, care are o înălţime de 1,63 şi-a revenit cu greu din depresia în care a căzut între 20017 şi 2009. Din 2014, se află iar în topuri.

loading...
Loading...

Citește și