Unde se refugiază Melinda Gates în timpul divorțului de fondatorul Microsoft

melinda_bikkll_gates_foto_epa_-_efe_h_56869525_copy.jpg

Melinda şi Bill divorţează după o căsnicie de 27 de ani
Foto: EPA-EFE

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bill şi Melinda Gates voiau să anunţe divorţul în martie, dar nu i-au lăsat avocaţii, până la finalizarea înţelegerilor. Ea s-a dus pe o insulă privată, ca să se ascundă de presă.

Unul dintre cele mai scumpe şi mai mediatizate divorţuri dn lume! Bill Gates (65 de ani) şi Melinda Gates (56 de ani) au provocat un şoc în întreaga lume când au anunţat, la 3 mai, că divorţează după 27 de ani de căsnicie.

Iată că s-a aflat acum că cei doi au vrut să facă anunţul încă din luna martie! Avocaţii amândurora nu i-au lăsat, sfătuindu-i să aştepte până când toate detaliile înţelegerilor dintre ei aveau să fie finalizate.

Melinda şi Bill nu au semnat un contract prenuptial când s-au căsătorit, în 1994, iar averea comună se ridică la uriaşa sumă de 130 miliarde $.

Ştiind că va fi asaltată de presă, Melinda i-a luat pe cei trei copii ai cupului, Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) şi Phoebe (18 ani), şi s-a ascuns împreună cu ei pe o insula privată din Marea Caraibilor.

calivigny_isggland_capturi_youtube_-_calivigny_island_copy.jpg

Melinda a fugit pe Insula Calivigny din Marea Caraibilor

Este vorba de Insula Calivigny, care aparţine milionarului francez Georges Cohen. Aici, fosta soţie a lui Bill Gates a acceptat să plătească 130.000 $ pe noapte ca să fugă de mass-media.

Cei trei copii, care sunt adulţi, sunt ”foarte supăraţi” pe tatăl lor, pentru că s-a ajuns la divorţ. De aceea, Bill nu a fost invitat pe insula privată.

Pe insulă sunt 25 de apartamente, inclusiv o vilă principală numită The Overhang, unde există camere pentru 18 oaspeţi, şi trei case pe plajă. Melinda şi copiii au la dispoziţie bucătari faimoşi, antrenori de gimnastică şi de yoga, iahturi şi tot ce le trebuie pentru sporturi nautice. Nu s-au dat publicităţii oficial cauzele divorţului. Melinda a descris căsnicia în acte ca fiind ”iremediabil” „ruptă”. 
Au apărut multe speculaţii că de vină ar fi relaţia lui Bill cu o fostă iubită, Ann Winblad (70 de ani). Imediat după anunţul divorţului, o companie fondată de Bill i-a transferat Melindei acţiuni de peste 1,8 miliarde de dolari.  

 

Citește și: 

Bill și Melinda Gates nu aveau contract prenupțial. Ce avere au de împărțit

Culisele bizare ale celui mai scump divorţ: Bill Gates pleca în fiecare an într-o vacanţă doar cu fosta iubită!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5