Unde-s formele sexy de odinioară? Emily Ratajkowski, periculos de slabă!

hepta_3210430.jpg

emily acrita sani fund sexy
Emily a slăbit enorm în ultima perioadă
foto: Hepta

Emily Ratajkowski (26 de ani) este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume. Nurii ei au fost admiraţi de milioane de oameni în pelicula “Gone Girl”, acolo unde are o scenă de sex cu actorul Ben Affleck.

Au trecut trei ani de la lansarea filmului, iar Emily se află în continuare în centrul atenţiei. Trupul ei fără cusur şi formele sexy i-au adus contracte cu cele mai importante case de modă, dar şi roluri la Hollywood.

ss.jpg

emily acrita sani fund sexy
Emily este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume
foto: Instagram

Emily are mare succes şi-n mediul online. Şatena a reuşit performanţa să adune pe contul ei de Instagram peste 15,5 milioane de fani. O cifră uriaşă, dacă stăm să ne gândim că actriţa Eva Mendes are doar un milion de urmăritori, iar cântăreaţa Rita Ora are puţin peste 12 milione de admiratori.

emily acrita sani fund sexyZoom
Emily este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume
foto: Hepta

 

Emily menține atenția fanilor cu apariții absolut incendiare. Fie că e vorba de covorul roşu, şedinţe foto, vacanţe exotice sau o simplă ieşire în oraş, Emily ştie cum să-şi păstreze fanii aproape.

Şi totuşi, ultimele fotografii postate de fotomodel i-au îngrijorat pe fani. Emily e tot mai slabă, atât de slabă încât abdomenul ei a început să arate ciudat.

emily acrita sani fund sexyZoom
Fanii sunt îngrijoraţi şi o roagă pe Emily să mănânce
foto: Hepta

 

Mulţi sunt de părere că vedeta a lansat un trend periculos, mai ales că multe tinere o iau ca exemplu şi vor să arate la fel ca ea.

“Oasele tale mă sperie”, “Mănâncă un burger”, “Mănâncă ceva pentru numele lui Dumnezeu” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate săptămâna trecută de internauţi, după ce Emily a postat o poză cu ea goală-puşcă.

Recent, fotomodelul a realizat o şedinţă foto pentru o colecţie de costume de baie. Fotografiile postate pe contul de socializare o arată pe Emily periculos de slabă.

emily acrita sani fund sexyZoom
Emily e super mândră de corpul ei
foto: Instagram

 

Specialiştii sunt de părere că vedeta se înfometează pentru a arăta aşa. Deocamdată, Emily nu a făcut niciun comentariu cu privire la silueta ei silfidică.

 

 

 

 

 

loading...

Citește și

  • emily ratajkowski topless sani goi

    A făcut senzaţie în videoclipul melodiei Blurred Lines, iar acum i-a cucerit pe producătorii de la Hollywood. Modelul englez Emily Ratajkowski (23 de ani) şi-a arătat iar trupul perfect în toată splendoarea. A pozat nud în cadă şi a publicat imaginea pe contul ei de Instagram.

  • Emily Ratajkowski

    Faptul că actrița Emily Ratajkowski atrage toate privirile prin frumusețea sa nu mai este de mult un secret. Dar faptul că aceasta s-a fotografiat complet fără haine spre deliciul admiratorilor de pe internet, este un lucru mai puțin întâlnit la ea.

  • Emily Ratajkowski fund sexy

    Emily Ratajkowski (24 de ani) a început să își creeze o adevărată reputație prin pictorialele incendiare pe care le publică pe diverse rețele de socializare. Focoasa brunetă nu se sfiește să își delecteze fanii cu imaginea formelor sale perfecte.