Unde poţi urmări Globurile de Aur 2018: ce site transmite live ceremonia

untitled.png

Foto
Gala premiilor Globurile de Aur poate fi urmărită pe Twitter
Foto: Twitter

În seara de duminică, 7 ianauarie, are loc decernarea premiilor Globurile de Aur. Mii de oameni din întrega lume așteaptă cu nerăbdare momentul în care divele de la Hollywood vor păși pe covorul roșu pentru a-și etala ținutele care le accentueză formele de invidiat. Fanii români vor putea urmări în direct transmisiunea evenimentului și vor putea experimenta atmosfera . Click! vă spune unde puteți urmări acest show, inclusiv aparițiile vedetelor pe covorul roșu.

Cei dornici să trăiască emoțiile resimțite de vedetele prezente pe covorul roșu vor putea urmări în direct tot ceea ce se întâmplă accesând pagina oficială de Twitter a evenimentului. Aici va fi difuzată atât defilarea celebrităților, cât și decernarea propriu-zisă. Mai mult decât atât, vor fi transmise reacții la cald ale acestora, precum și fragmente din interviurile cu marii câștigători. Cei care vor să resimtă experiența pe propria piele, pot descărca de pe o platformă online o aplicație care le va permite să privească evenimentul dintr-un unghi de 360 de grade. Aplicația, numită "E!News" poate fi descărcată de pe iOS App Store ( în schimbul unei sume de bani) de către cei care dețin Iphone și de pe Google Play Store de către persoanele care dețin un telefon cu sistem de operare Android. 

 

Aici puteți accesa pagina oficială a Globurilor de Aur 2018

Loading...

Citește și

  • foto

    Cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur va avea loc duminică, 7 ianuarie în Los Angeles și va fi prezentată de către actorul de comedie Seth Meyers. Competiția este una foarte acerbă, dar care sunt nominalizații care au cele mai mari șanse de câștig? Iată lista favoriților la obținerea unui Glob De Aur în ediția de diamant a premiilor, potrivit Vanity Fair.

  • globurile de aur 2018

    Cea de-a 75-a ediție anuală a Globurilor de Aur a marcat numeroase premiere. Sterling K. Brown a devenit primul actor afro-american care a câștigat marele premiu pentru categoria cel mai bun actor într-un film de dramă, „This is Us” iar Aziz Ansari este primul actor asiatic care a câștigat Globul de Aur la categoria cel mai bun actor într-un film de comedie pentru rolul interpretat în „Master of None”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1